fbpx

De hjelper mye

CoverfotoBlogg---2021-05-25T195045.435

Instagram@angiecdk FacebookMiss Angelika PortifolioAngelikacdk.com

Leger uten grenser en en avheng og nøytral medisinsk hjelpe organisasjon. De hjelper til det nøden er størst. Leger uten grenser ble grunnlagt i 1971. Det var i alt 13 grunnleggere som signerte grunnlegningsdokumentet Paris 20. desember 1971. I 1999 Blir leger uten grenser tildelt Nobels fredspris for deres arbeid i verdens mest kriserammede områder.


Leger uten grenser hjelper til ved naturkatastrofer, i krigssoner og ved sykdommer og pandemier. De gjør et viktig arbeid rundt i hele verden for de som trenger det aller mest. De ordner med medisiner eller annen medisinsk hjelp. De arrangerer også skoleprosjektet som tar utgangspunkt i glemte kriser verden over. Det er en måte som ungdomsskoleklasser kan delta på å vise fem en glemt krise og skap nytt fokus på at det enda er behov for hjelp. Det kåres også hvert år en vinner både i hvert fylke og til slutt en vinner på lands basis.

Her kan du se vinneren av skoleprosjektet i 2019

Leger uten grenser er som sagt en organisasjon som gjør et veldig viktig arbeid men de er avhenge av støtte for å kunne fortsette dette arbeidet. Din støtte er viktig, ønsker du å støtte leger uten grenser kan du gjøre det her

- Angelika Catharina

Trenger du hjelp med markedsføring eller en modell for dine produkter eller tjenester, finner du kontakt detaljene mine nedenfor. 

Telefon: 995 64 340
Instagram: @angiecdk
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Nettside/portifolio: www.angelikacdk.com

 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Gjøvik by
Kvalitetstid

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på