fbpx

Den siste tiden og en stor dag!

Hei alle sammen!

I dag tenkte jeg å oppdatere litt på hva som har skjedd i det siste, og om en stor og viktig dag som er rett rundt hjørnet nå!

Forrige uke, på 19. mai, hadde jeg faktisk bursdag, i år hadde jeg egentlig veldig store planer for den dagen, men dessverre innså jeg i april, på grunn av covid-19, at de planene får vente til neste år. Bursdagen ble jo derfor litt utenom det vanlige siden jeg ikke fikk feiret noe spesielt, men dagen ble utrolig fin uansett. Jeg tilbrakte den med familien og fikk også litt besøk på kvelden som var utrolig koselig! Vi spiste god mat og kake, og gjorde virkelig det beste ut av det! 
Nå har jeg da fylt 24 år, og er virkelig klar for dette året og mange fantastiske opplevelser i vente! 

Ellers har den siste tiden gått mye til planlegging for litt forskjellig som skal skje fremover, og jeg har også hatt noen nettmøter som har vært veldig spennende! Neste uke skal jeg endelig på Røde Kors kurs igjen, noe jeg gleder meg veldig mye til, også er det jo også snart Beautycamp som også blir utrolig gøy!

Så over til noe annet, som jeg nevnte skal jeg jo også skrive litt om en veldig stor dag som er veldig, veldig snart. På lørdag, 30. mai, er det nemlig årets World MS Day eller den Internasjonale MS Dagen. Det er for meg og MS samfunnet over hele verden en veldig viktig dag. Det er en dag for å spre kunnskap, historier, åpenhet, kjærlighet og samhold, og vi feirer solidaritet og håp for fremtiden!
Det er jo bare et par dager igjen nå, så jeg kommer selvfølgelig til å skrive mer om dette de kommende dagene, men enn så lenge finnes masse fin info om dagen og årets tema på MS forbundets sider, og på worldmsday.org 

Jeg er veldig glad for at World MS Day eksisterer og gleder meg masse til å markere det, så stay tuned her på bloggen og på min Instagram de neste dagene! 

Håper alle har en fin mai og er klar for juni og endelig sommer! Det er hvertfall jeg ♡ 

_______________________
Ønsker du å hjelpe meg i konkurransen, stem gjerne på meg via SMS.
Send MISSU 5 til 1963 
(kr 20 per stemme). Du kan stemme så mange ganger du vil!

Og dersom du eller noen du kjenner trenger markedsføring og er interessert i å samarbeide med meg, send gjerne en mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
(If you or someone you know are interested in collaborating with me, feel free to send me an e-mail!)  

Facebook: https://www.facebook.com/celestinamissnorway/
Instagram: https://www.instagram.com/cococelestina/

Hektisk tid fremover!
Photoshoot
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på