fbpx

Det handler om å hjelpe

CoverfotoBlogg-19

Stemme? MISSU 2 til 2401 Instagram@angiecdk FacebookMiss Angelika PortifolioAngelikacdk.com

Jeg har alltid like å jobbe frivillig og drive med veldedighet, slik at jeg har virkelig kos meg med alle samarbeidene jeg har gjort. Det har blitt en del, men det har vært så gøy. Flere av organisasjonene har jeg jobbet for før, men konkurransen har virkelig skarket i gang en flamme for å gjøre enda mer. 

Latin Amerikansk forening

Latin Amerikansk forening har jeg jobbet med hele perioden, da jeg har sykklet eldre på tur nesten hver tirsdag i sommer. Vi har hatt opplæring, sommerfest og god stemming med de eldre.  Vi har gjort andre ting sammen også, men det har vært størst fokus på prosjektet "Sykkelglede".

NOAH

NOAH har jeg jobbet med gjennom perioden for hjelpe de å nå ut til flere. Jeg har lagt ut flyers, snakket om dem og prøvd å verve andre til å bli medlemer. Skrevet om de på blogg og sosiale medier. 

Stiftelsen Organdonasjon

Stiftelsen Organdonasjon samerbeider jeg med for å spre budskapet - fo du må bare si det for å bli det. Jeg har også fått lagt donor kort hos mine sponsorer, og på jobben. Og jeg har klart å verre flere, for det handler om å snakke om det! 

Sagene frivilligsentral

Sagene frivilligsentral er jeg ringevenn. Ellers har jeg jobbet frivillig der på Sankthans Aften. Det var utrolig koselig! Jeg prøvd å inspirere andre til å bli frivillige også, en journalist i Glåmdalen ble så inspirert at hu nå også er ringevenn.

VilMer

VilMer har jeg være på besøk hos omsorgshjem på Gjøvik. Videre bruker de meg til promotering da jeg er med i Miss Norway.  

Othildes bruktbutikk

Othildes bruktbutikk (Frelsesarmenen) har jeg jobbet frivillig i og har hvert å laget sommer utstilling i vinduene til butikken med mine sommer favoritter. Vi fikk også til at pressen ville skrive om arrangementet.

MS secondhand

MS secondhand jobber jeg frivillig for i deres butikk. 

Marita stiftelsen Gjøvik

Marita stiftelsen Gjøvik er et fantastisk sted som gir mennesker som sliter med rus eller har slitt et sted å høre til. Dette er også et tilbud pårørende. Jeg arbeidet som frivillig hos dem en dag, hvor pressen også kom å skrev en sak om stiftelsen og mitt møte med å leve med noen som slet med rus. Gleder meg til å komme tilbake til dem senere i august. 

ViVilViKan

VivilVikan har jeg jobbet sammen med en hel dag i Eidskog. Vi plukket mye søpel, mest rundt Magnor. Glomdalen har også skrevet en sak om dette, men den kommer dessverre ikke ut før etter finalen.

#SUPmotkref

SUPmotkreft har jeg hvert med å padlet Sup til innsamling for kreft aksjonen. Dette gjorde jeg sammen med lederen i Latinamerikansk forening, Karen. Hun er helt fantastisk. 

Dysleksi Norge

Dysleksi Norge har jeg hvert å spilt inn podkast med, som kommer ut den 18 august, du kan høre den nå om du tar kontakt med meg da jeg har fått lov til å dele den med dere. Her snakker jeg om min opplevelse av dysleksien og hva som har hjulpet meg. Videre er det en samtale rundt rettigheter og hva det er viktig at du passer på selv at du får, når du sliter med lese og skrive vansker. Jeg skal også være en del av deres magasin, Mestring.

Goodify

Goodify er en app som lar deg hjelp med det du kan. På oppdrag for dem jobber jeg med promotering og gjør så klart jobber i applikasjonen. 

Klimabrølet

Klimabrølet kontaktet meg og ønsket at jeg skulle samarbeide med dem for å promotere deres kampanje. Og så klart brøle!! 

Plan Norge

Plan Norge har jeg avholdt en stand og laget et lotteri rundt det. Med flotte premier levet av samarbeidspartnere. For å vinne må man søtte med minst 10 kr som da virker som et lodd.

Sos-barnebyer

For Sos-barnebyer har jeg blitt må på deres Solsikkeaksjonen. Det er så fint å kunne hjelpe med å spre glede - og der søstra mi sin blomst!

Åsnes Frivilligsentral

Frivilligsentralen Åsnes har jeg jobbet en dag sammen med bestemor. Hun er frivillig der til vanlig. SolungAvisa var også der og intervjuet oss.

Bibliotek

Biblioteket på Eidskog har hatt et stort talkshow arrangement sammen om dysleksi med hvor pressen var til stede. Å vi laserte et egen bok konseptet som heter venneles.

Bibliotek på Kongsvinger har filmet kortfilmer hvor jeg svarer på spørsmål om Dysleksi og min personlige reise til leseglede. Og hvor vi tar opp rettigheter og muligheter du har som dyslektike. 
Video 1 : Hvem er jeg?  Video 2: Slik er dysleksi for megVideo 3: DiagnosenVideo 4: Leseglede  Video 5: Et godt tips  Video 6: Mine beste tips

Søppelaksjon for kommuner

Gjennom hele sommeren har jeg engasjert meg i forsøpling. I alle kommunene jeg har hatt samarbeid med har jeg plukket søppel og hatt søppel aksjonen. Jeg gjør hvert heldig nok til å klare å få nok blest om prosjektet så det har blitt en del som har deltatt i aksjonen min. Vi har ryddet ca annen hver søndag gjennom hele perioden, og vi stopper ikke her. Aksjonen forsetter utover høsten! 

- Miss Angie 


Stem på meg som Miss Norway 2021

Når du stemmer på meg, velger du å støtte en finalist som jobber for bærekraftig utviking, hjelper barn og ungdom med lese- og skrivevansker, inpirasjon for unge jenter til teknisk utdannelse og en aktiv dame i frivillighet med eldre. 

Vil du støtte meg i konkurransen hadde jeg satt stor pris på om du ville stemme på meg en gang; 

Send MISSU 2 til 2401

Trenger du hjelp med markedsføring eller en modell for dine produkter eller tjenester?  Du finner kontakt detaljene mine nedenfor. 

Telefon 99564340 Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. FacebookMiss Angelika Instagram@angiecdk

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Snart klar!
Moralen er - snakk om det

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på