fbpx

Det skal ikke være vanskelig å hjelpe

_20210807-181906_1

Stemme? MISSU 2 til 2401 Instagram@angiecdk FacebookMiss Angelika PortifolioAngelikacdk.com

Det skal ikke være vanskelig å hjelpe andre. Derfor budre du sjekke ut Goodify. Deres visjon er å skape en global bevegelse for hverdagsgodhet. Goodify er startet av en gjeng med ildsjeler som drømmer om å skape en bevegelse som bidrar til millioner av gode gjerninger verden over. Helt enkelt fordi verden trenger mer godhet.

Det finnes overraskende mange mennesker blant oss som trenger litt hjelp i hverdagen. Noen er ensomme, noen mangler mat eller barneklær, noen trenger praktisk hjelp på grunn av helsen - og andre trenger et sted å være på julaften. Goodify er et non-initiativ startet av en gjeng med ildsjeler. Det er et faktum at mange trenger hjelp, og hedigvis vil mange vil bidra. Med Goodify kan du enkelt bidra når det passer - og du kan enkelt spørre om hjelp når du trenger det. 

Jeg møtte Marte, en av grunderne av Goodify, på Sagene Frivilligsentral på Sankthans aften. Vi begge jobbet der frivillig. Da snakket vi om alt mulig og vi kom inn på det arbeidet hun gjør. Da ble vi også enige om at jeg burde være med på dette. Hun synes jeg har gjort en god innsatts i konkurransen, men viktigst av alt ble vi kjent personlig. Selv er jeg glad jeg får være partner med så fin organisasjon, som hjelper så utrolig mange. Så fremover kommer du til å høre mer om Goodify!

For Goodify har jeg gjort mange oppdra, der det meste går på små jobber der man hjelper enkelt personer med små ting. Slik som å hjelpe noen som ikke kommer seg på butikken med handlingen, være med å kjøpe gaver til barn der foreldrene trenger litt økonomisk støtte - eller rett og slett noen å snakke med. Det beste med Goodify er at du kan gjøre aktiviteter du liker og gjøre det på din akkord. 

Mer om Goodify

Det finnes mye viktig frivillig arbeid i samfunnet allerede, samtidig som vi tror at innovasjon og teknologi kan forsterke dette ytterligere. Goodify er en moderne hjelpeorganisasjon - en “Airbnb for frivillighet”. I dag er Goodify tilgjengelig gjennom en egen Facebook-gruppe og Goodify-appen. Goodify-familien har rundet 30 000 medlemmer og 20 000 gode gjerninger er utført i pilotfasen. Goodify har alt betydd en forskjell for mange mennesker.

Deres visjon er å skape en global bevegelse for hverdagsgodhet og deres (første) mål er å bidra til 1 million gode gjerninger. Den enkle planen er å gjøre to ting: (1) De skal gjøre hva vi kan for å bidra til et stort engasjement for hverdagsgodhet og (2) de skal bygge en global plattform for gode gjerninger for privatpersoner, organisasjoner og bedrifter.

Dette er appen for alle som vil gjøre litt, men ikke kan forplikte seg til lange avtaler. Du kan bidra med det du kan! <3 

- Miss Angie 


Stem på meg som Miss Norway 2021

Når du stemmer på meg, velger du å støtte en finalist som jobber for bærekraftig utviking, hjelper barn og ungdom med lese- og skrivevansker, inpirasjon for unge jenter til teknisk utdannelse og en aktiv dame i frivillighet med eldre. 

Vil du støtte meg i konkurransen hadde jeg satt stor pris på om du ville stemme på meg en gang; 

Send MISSU 2 til 2401

Trenger du hjelp med markedsføring eller en modell for dine produkter eller tjenester?  Du finner kontakt detaljene mine nedenfor. 

Telefon 99564340 Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. FacebookMiss Angelika Instagram@angiecdk

Finn dine drømmesko!
Det var en katastrofe!

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på