Det Suser i Sivet!

*Sponset*

Da har jeg vært så heldig og få en av mine favoritt klesbutikker som sponsor – Nemlig Suser i Sivet på Tolvsrød!

  

Suser i Sivet er en klesbutikk som startet opp for 13 år siden av Siv Heleen Grødem, og har vært en eneste lang suksesshistorie.


Eier av Suser i Sivet, Siv Grødem.

 

Med kjente merkevarer som In wear, Part Two, Designers Remix, Second Female, Nude  m.fl. er det et fantastisk utvalg til den moteinteresserte kvinnen! Butikkens uavhengighet til merker og varer gir også et personlig uttrykk og tilgang på det siste innenfor moteverden.

 

Suser i Sivet har nå kunder fra hele landet.

For et år siden åpnet Siv også nettbutikk, og denne står nå for den største andelen av det totale salget. Konseptet er å kunne tilby kunder over hele Norge enkel tilgang på butikkens totale sortiment. Siv som er utdannet siviløkonom har god markeds- og forretningsforståelse og var tidlig ute med å bruke sosiale medier for å dele sin inspirasjon.

 


Markedsføringen i sosiale medier har gjort at kvinner Norge rundt har fått øynene opp for Tolvsrød-butikken.

 

Nøkkelen bak suksessen har fra starten av vært god service og evnen til å kle opp kundene i riktig stil. Dette har hun på en unik måte klart å videreføre til sosiale medier med sine daglige antrekkscollager.

 

Det har resultert i over 50.000 følgere på Facebook, og over 19.000 følgere på Instagram. Butikken får stadig kunder innom som sier de ønsker å kjøpe de antrekkene de har sett på Facebook.

 

Kundene til Suser i Sivet synes det er koselig at de ikke er en kjede, og de synes butikken blir mer personlig. Dette gjør det mulig for de å tilpasse utvalget til hva kundene vil ha. For at kundene skal finne alt de trenger til et antrekk har Siv i tillegg til klær tatt inn tilbehør slik som vesker, sko og smykker.


 

Daglig legger Siv ut nye antrekk via sin nye "Suser-App". Mye av tiden hennes går med til planlegging og bearbeidelse av bildene som legges ut. Det å få alle bildene til å harmonere med hverandre er viktig for Siv, for å skape den gode opplevelsen hos kundene. "Et bilde sier mer en tusen ord"

 

Se de siste innleggene på Suser i Sivet-Appen her.

Suser-App:

Her er linker for å laste ned appen på din iPhone eller Android telefon. Det er gratis å laste ned appen:

·       iPhone: https://itunes.apple.com/us/app/suser-i-sivet/id1179342593?mt=8

·       Android: http://play.google.com/store/apps/details?id=no.appfabrikken.suserisivet

 

 

Følg også Suser i Sivet i sosiale medier. Nedenfor finner dere linkene.


Hjemmeside:
https://www.suserisivet.no/

 

Facebook:

https://www.facebook.com/isivet/?fref=ts

 

Instagram:

https://www.instagram.com/suserisivet/

 

 

Er dere på Tolvsrød i Tønsberg anbefaler jeg dere på det sterkeste å ta turen innom den koselige butikken som har et fantastisk utvalg av både klær, sko, vesker og smykker slik at dere også kan få oppleve den gode personlige servicen på nært hold <3

 

Påskeklemmer fra Vilde <3

Gi stjerner til dette innlegget:
Hvordan nå dine mål
Shoe Heaven? Store Sko!
 

Kommentarer

Ingen kommentarer
Påmelding for 2019 er i gang

Påmelding til Miss Norway 2019 er full gang etter at semifinaleuttaket for 2018-sesogen er gjennomført. Vi gleder oss til å se din påmelding. Det er lurt å følge med på årets deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på.

Beste hilsener fra Kaja Caroline Kojan, Miss Norway 2017

Logg inn

Meld deg på