fbpx

Digital Bøssebærer! PLAST I HAVET!

kjoleshoooooooooooot
Foto: Mona Therese Iversen
 
I år er det Tv aksjonen 2020, den har et fantastisk viktig budskap! Nemlig plast i sjøen.Med tidene vi er i nå har vi virkelig behov for fokus mot plast i havet, som er et voksende problem! Det er på tide at vi våkner og forstår hvor store konsekvenser dette kan ha for hele kloden vår.
 
Med midler fra TV aksjonen i år vil de starte der det er et størst problem. Nemlig Sør-øst Asia. Derfor vil de sette gang tiltak i Indonesia, Vietnam, Fillipinene og Thailand.
 
I årets TV aksjon skal de bekjempe plast i havet, gjennom å etablere og forbedre eksisterende avfallssystemer for mer enn 900 000 mennesker.
 
Om du støtter/hjelper aksjonen i år støtter du WWF Verdens naturfond.
 
Jeg har valgt å være digital bøssebærer i år! Det er mulig å sende bidrag via linken jeg legger inn. Alt hjelper! Dette er noe som ikke kun har konsekvenser for oss men også for hele planeten vår. Det er åpent for bidrag frem til 2.novemer. Tv aksjonen starter søndag 18.oktober.
 
 
Du kan også delta som digita bøssebærer! Her kan du designe ditt eget design på bøssen, og det er veldig lett å registrere seg! Bli med du også:https://www.spleis.no/tv-aksjonen?utm_source=adwords&utm_medium=textad&utm_campaign=generisk&gclid=EAIaIQobChMI_4TFyeS57AIVj94YCh2gwQjOEAAYASAAEgIYdvD_BwE
 
Tusen takk for at dere bryr dere! Nå er det samlet inn 1600kr, det er  kjempebra!
 
 
 
__________________________________________________________
Om du er interessert i sponsorsamarbeid eller kjenner noen dette kunne vært aktuelle for kontakt meg på: Tlf: 95270305 Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. For mer informasjon ☺️ Instagram: https://www.instagram.com/mlundhf/
 
 
Rosa Sløyfe Løpet 2020
To uker til!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på