Din sunneste hud.

-Råh As//sponset innlegg-

 

Hei alle fantastiske lesere, og en riktig god torsag! Om noen små dager kommer jeg i samarbeid med Råh as ut med en super spennende konkurranse, med en flott premie!  Dette vil jeg komme tilbake til, men det er bare å begynne å glede seg! Jeg vil også minne dere på at, hos Råh har de forskjellige hud behandlinger for å sikre å ha den som passer deg og din hud best. Book online https://www.raah.no/ ,for å oppnå ditt sunneste hud potensiale! 

 

-Fotograf: Eivind Nilsen-

 

Jeg får god hjelp av Råh, og hudterapeut Ida-Marie når det kommer til velvære og beauty. Når jeg først kom til klinikken var huden min sliten, uren, grå og tørr. Etter god ekspertise fra Ida-Marie er huden min nå mye sunnere og den gløder! Her kan du se mitt tidligere innlegg https://www.missnorway.org/blogg/missublogg/entry/kvise-mirakel.html hvor du kan lese mer detaljert om hvor stor effekt hjelp av Ida- Marie faktisk har hatt på meg! Hud er viktig og derfor er vi heldige som har en slik ekspertise i vårt nærmiljø! Sjekk det ut! Kontakt info finner du under bildet. 

-Foto: Privat-

 

Kontakt info til Råh: https://www.raah.no/

Tlf: 22020100

MAJORSTUA
Industrigata 42
0357 Oslo

 

Følg meg gjerne på sosiale medier:

Instagram: https://www.instagram.com/leastefine/ 

Facebook siden min: https://www.facebook.com/LeaStefine/ 

Vil du samarbeide med meg? Send meg en mail da vell! Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ha en strålende dag!! xxx Lea Stefine

" Jeg er litt spesiell, og litt rar, og det synes ...
MEG SOM ORGANDONOR
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2020

Påmelding til Miss Norway 2020 har startet. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Beste hilsener fra Susanne Næss Guttorm, Miss Norway 2018

Logg inn

Meld deg på