fbpx

Direkte i NRK P1 - Lytt til innslaget

IMG_3063

 


Direkte i NRK P1 - Lytt til innslaget 


I dag arrangerte jeg i samarbeid med Mental Helse en 17. mai feiring for alle. Du kan lese mer om det i disse innleggene - her og her.

Under feiringen vår - 17 mai for alle - var jeg gjest i NRK P1 Direkte - Du kan høre innslaget her

Du kan også klikke på bildet under for å komme til innslaget. Her forteller jeg om hvorfor jeg ønsket å arrangere en åpen 17.mai feiring, mine hjertesaker og min bakgrunn for å melde meg på Miss Norway.

Tusen takk til NRK for at jeg fikk være med på 17. mai markeringen! Jeg setter veldig stor pris på muligheten til å snakke om mine hjertesaker så åpent i media. Det betyr mye for meg, og det er rørende å høre at det er mange som kjenner seg igjen i det jeg snakker om.

Jeg håper dere har hatt en fin 17. mai så langt, og ønsker dere en fin kveld videre ♥♥ Oda


Følg meg gjerne på instagram @odaendestad

Dersom du skulle ønske å samarbeide med meg, kan du sende meg en mail på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

17. mai feiring for alle
Mine 17.mai planer

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2025

Påmelding for 2024 er avsluttet. Meld deg på 2025-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs på høsten og vinteren. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Miss Norway

Logg inn

Meld deg på