fbpx

Dramatisk shoot

Hei alle sammen!

For rundt en måned siden meldte jeg meg på et modellkurs, jeg er ikke så veldig vant med å posere foran kamera og tenkte derfor det ville være en veldig fin mulighet til å lære mer og en bra erfaring nå som jeg er med i Miss Norway. 
Kurset var i Oslo for nesten to uker siden nå og det var veldig gøy å delta på det. I går mottok jeg bildene som ble tatt og jeg er veldig fornøyd med resultatet. Bildene ble ganske dramatiske med tanke på sminken og stylingen jeg fikk, så det er ganske annerledes enn hva jeg er vant til, men jeg syntes uansett det ble utrolig kult! 

Her er noen av bildene fra shooten :) 

Jeg har en ny fotoshoot om bare noen få dager, så det vil komme masse nye bilder både på bloggen og instagram veldig, veldig snart!  
Håper alle får en super fredag videre og en fin helg! ♡

Dersom du eller noen du kjenner er interessert i å samarbeide med meg, send gjerne en mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Facebook: https://www.facebook.com/celestinamissnorway/
Instagram: https://www.instagram.com/cococelestina/

Min første behandling!
Skjønnhetskonkurranse? Hvor langt har du kommet?
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på