fbpx

Drømmer om småbruk

CoverfotoBlogg---2021-05-24T100331.601

Instagram@angiecdk FacebookMiss Angelika PortifolioAngelikacdk.com

 

Drømmen min er at en dag skal jeg og Martin bo på vårt eget småbruk. Det er en drøm jeg hatt i mange år allerede, men også jobb, studier og pendling har ikke det hvert en mulighet enda. Jeg er veldig takknemlig for at nå leier på en gård. Så jeg får litt av den friheten jeg drømmer på småbruk. Det jeg savner er at når vi bare leier er det ikke like store muligheter til å dyrke selv eller ha egen nyttedyr. Det å ha sin egen plass til å gjøre det slik vi vil, det gleder vi oss til så mye. Tror vi kommer til å få det så fint.

Håpet er å kunne ha egen hest igjen og dyrke den interessen mer. Å et drivhus med masse deilige grønnsaker som jeg kunne brukt til så mye god. Både ren og økologisk mat som vi hadde dyrket selv.

Hva drømmer du om?

- Angelika Catharina

Trenger du hjelp med markedsføring eller en modell for dine produkter eller tjenester, finner du kontakt detaljene mine nedenfor. 

Telefon: 995 64 340
Instagram: @angiecdk
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Nettside/portifolio: www.angelikacdk.com

 

En rolig kveld!
Photoshoot i drivhus

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på