Du er god nok

du-er-god-nok-2

Jeg har vel så lenge jeg kan huske, vært den jenta som har stått på vilja si og hatt sine egne meninger. Jeg har aldri villet følge alle andres fotspor, men gjøre og være noe helt eget for meg selv. Det er veldig viktig for meg at jeg er tro mot meg selv og den personen jeg er.

Det er fort gjort å starte å sammenligne seg selv med andre, men helt bortkastet tid. Vi er alle mennesker spesielle, på hver vår egen måte. Min største oppfordring er å være seg selv og ikke prøve å være noen man ikke er. Du er god nok, og bra nok nettopp ved å være deg selv. Ikke vent på bekreftelse fra alle andre, ha troen på deg selv og det du gjør. Jeg har også stor tro på det at hvis du har det godt med deg selv, så vil selvtilliten og selvsikkerheten din stråle og skinne gjennom deg.

Tørr å være deg selv, tørr å være annerledes og tørr å følge drømmene dine!

Jeg er veldig glad og stolt over meg selv, for at jeg valgte å delta i denne konkurransen. Jeg er glad for at jeg visste at jeg er både god nok og flink nok. Jeg har opplevd så utrolig mye, og jeg har møtt ufattelig mange nye mennesker. Blogging, sponsormøter, sponsoroppdrag, fotoshoots, presseoppslag og catwalk var helt nye ting for meg da jeg startet i konkurransen. Dette er så gode erfaringer som jeg tror jeg kan få god bruk for videre i livet. Dette er rett og slett minner for livet.

Foto: Blackfilm AS

I det samfunnet vi har i dag, så setter folk veldig høye krav og forventninger til seg selv. Det kan dermed føles vondt når du ikke når opp til disse forventningene som samfunnet setter. Men ikke la det trekke deg ned! Du gjør ditt beste, og ditt beste er mer enn bra nok. Ingen kan forvente noe mer av deg. Du får ikke gjort bedre enn ditt beste!

Noe jeg syntes er fint med Miss Norway er at de står for respekt for hver enkelt person, og legger vekt på personligheten til hver jente. Miss Norway har gitt meg muligheten til å vokse som person, og jeg er som jeg har skrevet, en hel del erfaringer rikere.

Foto: Blackfilm AS

Positivitet er noe jeg har skrevet om tidligere, og det syntes jeg gjør meg til en bedre versjon av meg selv. Når jeg tenker positive tanker, istedenfor negative så får jeg også bedre selvtillit med meg selv. Neste gang du har en negativ tanke om deg selv, så bør du heller prøve å tenke på alt det positive med deg selv. Ved å tenke positive tanker så vil også selvtilliten din og utstrålingen din ose av deg.

 

Gi stjerner til dette innlegget:
Jeg måtte bare gjøre det!
Jeg håper dere vil være med på å gjøre en forskjel...
 

Kommentarer

Ingen kommentarer
Påmelding for 2019 er i gang

Påmelding til Miss Norway 2019 er full gang etter at semifinaleuttaket for 2018-sesogen er gjennomført. Vi gleder oss til å se din påmelding. Det er lurt å følge med på årets deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på.

Beste hilsener fra Kaja Caroline Kojan, Miss Norway 2017

Logg inn

Meld deg på