fbpx

En fantastisk opplevelse!

hstshooottotto

Foto: Erik Lundh Johannesen

Denne konkurransen har vært en fantstisk magsik reise!

Jeg kunne aldri i min villeste fantasi se for meg hvor mye jeg skulle få lov til å oppleve. Jeg var ganske usikker på meg selv før konkurransen, men nå føler jeg meg mye mere selvsikker på flere punkter. Noe som så klart føles utrolig godt. Det at jeg er i finalen oppleves for meg som veldig surrealistisk ! Men det viser at jeg har jobbet hardt for det og at hard work pays off. Sammen med de andre absolutt verdige finalistene!

Foto: Erik Lund Johannesen

Det har vært veldig mange oppgaver vi har jobbet med så langt i konkurransen! Alle disse oppgavene tvinger deg til å finne ut hvem du er å hva du står for. Man er kanskje naturlig skeptisk til misse konkurranser, noe jeg selv skal innrømme jeg var. Jeg tok derimot så utrolig feil! Dette handler om så mye mere enn utseende, men hvem moraler du har, hva du er villig til å jobbe mot, engasjement og vilje. Indre skjønnhet er viktig her! Alt dette har fått meg til å utvikle meg på så mange områder og funnet ut at jeg har gode egenskaper der jeg ikke var klar over det engang.

Det har vært veldig gøy å ha et plattform å spre tanker, refleksjoner og viktige saker på. Vi har jo alle valgt en hjertesak. Min har da vært vold mot kvinner. Jeg har valgt dette temaet fordi det er et gigantisk stort globalt problem, men også fordi jeg har erfaringer selv som gjør meg motivert til å hjelpe andre som står/har stått i samme situasjon.Det å kunne være et forbilde som noen kan se opp til, fjerne tabu, skam og samtidig motivere andre, har betydd mye! Jeg har skrevet også flere innlegg om hjertesaken min.

Link til innlegg om temaet: Kvinnedagen , Kvinners rettigheter , Hasinas historie , Vold i hjemmet øker , Bilder med viktig budskap 

Foto/sminke: Sunniva Ronander

Jeg har hatt flere presseoppslag i konkurransen, det er til sammen 15stk med avis og radio! Dette har også vært en utfordring. I starten var jeg veldig redd for å snakke med journalistene og iallfall på radioen! Men etterhvert ble det gøy og jeg var mye mer sikker på det jeg uttalte meg om. Så det har vært en stor del av utviklingen. Har vært veldig viktig for meg å kunne uttrykke meg angående hjertesaken i avisen også. Da kan jeg nå ut til flere, som sprer budskapet lengre! Setter også pris på at journalistene har satt av tid til dette å valgt å skrive om det!

Link: Vold Øp , s24.by Vold , Deltager i coronatider , Catwalk trening med Klara

 

 

Det å kunne bidra med veldedighet har også vært lærerikt. I konkurransen har jeg fått hjulpet til på Cafe`mangfold som er en cafe for alle som ønsker et sosialt tilbud. Jeg har vært på herredshuset som serverer mat til de som sliter med rusmisbruk. Har vært digital bøssebærer for WWF Verdens naturfond angående plast i havet, greide å samle inn 1600kr. Så takk til dere som har bidratt til en forskjell! Jeg har også samarbeidet med Caritas SWEA som er kvinnegruppen i Caritas. Alle disse stedene har jeg blitt tatt i mot med åpne armer av de frivillige og deltagerene. Det har vært mye varme og kjærlighet i bildet. Helt nydelige mennesker som gjør en utrolig viktig jobb.

Link: Cafe m. herredshuset , Caritas , digital bøssebærer

Vi har jo fått mange kurser digitalt, men også catwalk kurs og beautycamp hvor vi alle har kunnet blitt enda bedre kjent! Både ledelsen, tidligere vinnere men også jentene. Alle er jo bare så nydelige og positive. Vi har fått veldig god veiledning og viktig informasjon på nett kursene. Vi har også fått god hjelp om vi har hatt spørsmål om noe. Organisasjonen er veldig seriøs og trygg, noe jeg setter veldig stor pris på! På beautycamp og catwalkkurs har vi fått nøye opplæring og god veiledning på hva vi skal gjennom i finalen. Det å gå på hæler er virkelig en kunst.

Catwalkkurs:

Foto: Daniel Millan

Beautycamp:

Foto: Daniel Millan

Link: Beautycamp , Catwalkkurs , presentasjon fra Helene A. , Digitalt kurs

Jeg har også oppsøkt Klara for trening på catwalk, noe som har vært veldig lærerikt og ikke minst veldig morsomt! Det har gått som en drøm, og jo mere trening jo bedre rustet. Så vært heldig med den lille avstanden mellom oss.

Link: Klara Catwalk trening 

Har også hatt fotoshoot med en annen finalist i Miss Norway. Donjeta og meg har hatt en liten shoot sammen, det var veldig koselig! Vi har kommet veldig godt overens og har mye til felles. Det er alltid gøy å møte folk man kommer godt overens med og kan knytte nye vennskap til!

Foto: Roger Myrland

Jeg har jo vært så heldig å blitt sponset av Eians trafikkskole. Det har vært et utrolig morsomt samarbeid med veldig hyggelige og muntre ansatte! Holder også på å ta lappen der nå å det går veldig bra. Nå har jeg teori, langkjøring og oppkjøringen igjen. Jeg er veldig glad for at jeg har fått så god opplæring der. 

Link: Eians Trafikkskole

Foto: Roger Myrland

Jeg har fått en kjolesponsor også! Solfrid Pedersen, en også utrolig dame som har laget en utrolig vakker kjole! Den er altså så fin! Kjolen er sydd fra bunn av og stoffet er i silke. Vi har samarbeidet bra og kommet med innspill sammen begge to. Hun har gjort en fantastisk jobb og jeg er veldig takknemlig.

Link: Kjolespons , Bilder m finalekjole

Foto: Mona Therese Iversen Kjole: Solfrid Pedersen

Det som jeg personlig syntes har vært gøyest i konkurransen er fotograferingen! Jeg har jo alltid ønsket å bli modell, og har vært med på en modell konkurranse før, og gått på catwalk på et kjøpesenter.Som har vært utrolig gøy. Så drømmen har jo vært å kunne holde på bak kameraet. Det har jo absolutt denne konkurransen gitt mulighet til! Jeg har fått jobbet med mange flinke fotografer i konkurransen. Jeg vil takke dere alle. Rose Marie Thorheim, Daniel Millan, Mona Therese Iversen, Erik Lund Johannesen og min faste fotograf Roger Myrland som også filmet presentasjonsvideoen. Alle har gjort en super jobb å har vært så imøtekommende og hyggelige, å ikke minst tatt flotte bilder!

Foto: Roger Myrland

Det er gøy å se fremgangen fra noen av de første bildene til noen av de siste. Det har gått fra "Jeg later som jeg vet hva jeg driver med, men det ser ut som jeg ikke har peiling og føler meg max ukomfortabel" til "Jeg er sikker på meg selv og vet hva jeg driver med, ser også sånn ut". Haha er gøy å se den store forskjellen! Øverste er i starten og slutten er noen av de siste!

Jeg vil også takke alle dere som har heiet på meg av gamle kollegaer, venner, bekjente og familie! Dere har vært supre, og jeg hadde ikke greid dette uten støtten deres! Ikke minst alle stemmene jeg har fått. Det betyr mye å ligge på en 3 plass. Så alle disse leddene inkludert meg selv har gjort denne drømmen virkelig! Jeg har lært at samarbeid teller. Når man står sammen om ting stiller man mye sterkere enn alene. Dette inkluderer alle, også de andre finalistene, vi inkluderer, hjelper og heier hverandre opp. Noe som gjør at vi presterer bedre og sitter igjen med gode minner og gode venner. 

Foto: Roger Myrland

Jeg har etter så langt i konkurransen funnet ut at jeg vil påvirke andre mennesker i en positiv retning og vise ved å være et eksempel at man kan nå så langt man vil uansett hvor vanskelig man har hatt det eller har det. Det er viktig for meg å kunne være et godt forbilde med gode verdier og holdninger, å hjelpe andre som er unge og usikre! Ønsker også å inspirere til bra kosthold, fysisk aktivitet og benytte seg av den fantastiske naturen vi har, fordi alt dette styrker psyken! Jeg ligger ved noen linker til disse kategoriene som jeg har skrevet om.

Link: Ikke gi oppfølg drømmene dinefinn styrken i smerten, moder jord , vakker naturtelttur , matrett  ,Middagtrening ,Be you and proud , jakten på perfeksjon 

Foto: Daniel Millan

Denne reisen har vært som utviklingen fra en sommerfugllarve til en vakker sommerfugl som flyr fritt. Det er sånn jeg har følt det! Så takk til meg selv og alle dere andre som har støttet opp i dette eventyret. Finalen blir spennende og gleder meg utrolig mye til å se alle jentene igjen!

Slenger med noen litt morsomme og useriøse bilder til slutt!

Foto: Roger Myrland

Foto: Erik Lundh Johannesen

 

Foto: Privat

__________________________________________________________________________________

Det er fortsatt mulig å stemme! For å stemme sender du MISSU 10 til 1963 (20kr pr stemme) Nå er det under en uke til linjene stenger! Takk for alle stemmer så langt <3

 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Min reise i Miss Norway 2020
Veien til scenen - Miss Norway 2020
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på