En lærerik dag med Miss Norway

 -Beauty camp-

Hei alle gode mennesker! Søndag den 2 juni, var de 9 gjenstående finalistene av Miss Norway 2019, klare for beauty camp, en utrolig godt utviklet dag fra organisasjonen sin side, og ikke minst var det utrolig morro å være med på! 

-Foto:Daniel Millan, Miss Norway Org-

Vi startet dagen klokken 7.55 med en storartet frokost buffe hos Grilleriet, jeg spiste og drakk både Engelsk frokst, brød mat, og tea og eple juice, deilig!Under ser du nesten alle missene, vi smiler og er glade for et godt måltid. Tusen takk, Grileriet for en super og næringsrik frokost.

-Foto: Nisse Norberg-

Klokken 9 skulle vi spasere til åpen scene hvor catwalk øving med master coatch klara stod for tur. For den dame og for en eleganse hun har, hun er verdens veste coatch og jeg har mye å lære av henne!

 -foto:Daniel Millan, Miss Norway Org-

Klara ser du fem fra venstere side. Hun har noen fine fargerike sko, og står utrolig fint! Ved siden av henne står den vakreste i landet, nemlig Miss Norway 2018! 

  -foto:Daniel Millan, Miss Norway Org-

Under treningen har vi det alltid hyggelig, vi er gjeng med jenter som tar treningen seriøst, men vi smiler og ler gjennom hele øvingen. Her kan du se alle missene som prøver å strekke seg etter kronen. 

 

 -foto:Daniel Millan, Miss Norway Org-

Når klokken nærmet seg 2 var det tid for mat igjen, da bestilte snille Nisse, med hjelp av Helene, Peppes Pizza til oss, du kan tro det var store smil å se på alle da! 

 -foto:Daniel Millan, Miss Norway Org-

Etter spisepausen var det tid for catwalk øving igjen, etter hvert som vi øvde med klara kom det flere hyggelige mennesker til Åpen scene, både den fantastiske Christine Waage, nydelige Miss Norway Universe 2018, Susanne Næss Guttorm, den utrolige hyggelig Fred, med hans familie, han hadde med seg verdens søteste lille Rafael, han fikk spesielt mye oppmerksomhet fra jentene. Vi hadde også noen fantastiske fotografer til stede, Knut Yrvin er også en vi kan kalle fotograf, for han er rask på utløserne, da gjelder det å smile fint! Vi fikk også møte Public. Security mann Andre, som var snill og passet på missene!

 -foto:Daniel Millan, Miss Norway Org-

Det er så hyggelig å få en slik mulighet som dette, det er så mange nydelige mennesker jeg har blitt kjent med, å gledes over at jeg forhåpentligvis skal bli enda bedre kjent med! 

 -foto:Daniel Millan, Miss Norway Org-

 

Dessverre fikk vi ikke gått misseparade, for det regnet alt for mye, men det stoppet oss ikke i å ha det fint!Vi fikk tatt flere bilder, flere av de ser dere i dette innlegget! Her ser du meg på farta! 

 -foto:Daniel Millan, Miss Norway Org-

 

Før vi skulle dra fra Åpen scene, skulle nemlig noe fint deles ut. Det var tid for å dele ut bånd, hvor alle fikk sitt navn på. Vi fikk en goodiebag fra Cosmobeauty, og en nydelig krem fra Asea, som jeg virkelig elsker! -Stor smil, og følelser av glede!

 -foto:Daniel Millan, Miss Norway Org-

Vi dro litt senere på restauranten på Grand hotell, og fikk et nydelig tre retters måltid! Får en dag…. Ja, jøss for en dag!

 -foto:Daniel Millan, Miss Norway Org-

Ikke rar en slik da blir suksess når vi har slike flotte mennesker som fikser og ordner og for en organisering det er, så fernisert av dette opplegget.

 -foto:Daniel Millan, Miss Norway Org-

De minnene jeg fikk denne dagen kommer jeg sent til å glemme, jeg vil benytte anledningen til å takke organisasjonen og alle som har hjulpet til, for en utrolig godt gjennomført dag, det var super morro å få være en del av det hele, og jentene blir bare bedre og bedre venner for hver gang vi sees, noe som så koselig!!

-Foto: Simat-

Jeg setter så pris på arbeidet dere gjør for oss, å jeg håper vi gir dere like stor gleder tilbake! Jeg vil også takke Nisse for en meget etterlengtet krem, nemlig Renu 28 Asea, det finnes faktisk ikke ord som kan beskrive dette produktet, det må bare prøves! Vi fikk også en søt goodiebag fra Miss Norway sin nye samarbeidspartner Cosmobeauty, takk for fine sminke produkter, helt klart nye favoritter!

 -foto:Daniel Millan, Miss Norway Org-

Om det er noen jenter der ute som tenker på om de vil melde seg på til neste år, tro meg, det er gode minner, masse lærdom, hyggelige mennesker, proffe opplegg, dette er virkelig verdt å prøve dersom du har en spire inni deg! Se på meg, jeg gikk fra et hardt utrykk til et stort smil, og det smilet kommet fra innsiden! 

 


Følg meg gjerne på sosiale medier:
Instagram: https://www.instagram.com/leastefine/
Facebook siden min: https://www.facebook.com/LeaStefine/
Spotify: https://open.spotify.com/user/leastefine1
Vil du samarbeide med meg? Send meg en mail da vell! Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Lots of love, Xx Lea For en opplevelse!
Introduserer min sponsor: Yo-Thai restaurant, Dram...
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2020

Påmelding til Miss Norway 2020 er i gang. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på