fbpx

En uke siden

CoverfotoBlogg---2021-05-26T074454.172

Instagram@angiecdk FacebookMiss Angelika PortifolioAngelikacdk.com

 

Nå har det gått en uke siden vi skulle levere bikini bilder og presentasjonsvideo. Det var en veldig spent følelse hele kroppen da jeg sendte det inn, men alt i alt føles så deilig å ha fått levert det. Jeg er veldig fornøyd med det jeg har prestert og føler jeg fikk vist fram den jeg er og mine kampsaker.

Nå er det bare å gleder meg til jeg får muligheten til å ta med de som har hjulpet meg på middag. Det skal bli så koselig og jeg føler meg utrolig takknemlig for så mye støtte jeg har fått av så mange rundt meg. At jeg har nådd så langt som jeg har hadde jeg ikke klart uten så dyktige mennesker som har så stor tro på meg. Det blir veldig godt å få vist hvor mye jeg setter pris på all tiden de har ofret på dette for at jeg skal kunne følge drømmen min.

 - Angelika Catharina

Trenger du hjelp med markedsføring eller en modell for dine produkter eller tjenester, finner du kontakt detaljene mine nedenfor. 

Telefon: 995 64 340
Instagram: @angiecdk
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Nettside/portifolio: www.angelikacdk.com

 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Vegansk snack
På mandag skjer det!

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på