fbpx

Etter timer på hæler, gjør jeg dette

1

Stemme? MISSU 2 til 2401 Instagram@angiecdk FacebookMiss Angelika PortifolioAngelikacdk.com

Når man går så mye på høye hæler som meg, eller hvis du står eller går mye kan fotbad hjelpe deg med å få føttene på lag igjen etter lange, tunge dager. Etter en lang dag på føttene eller mye i høye heler er dette noe jeg unner meg. Et fotbad vil lindre smerter i føttene. Det gjør det fordi muskelen slapper av pga varmen. Dette vil igjen føre til mer avslappende føtter og vil lindre ubehag etter en lang dag på beia.

Det å ta fotbad er både god og avslappende som det samtidig gir helse fordeler. Om du ikke har et fotbad så trenger du ikke gå til innkjøp av det. Du kan like gjerne bruke en stor balje eller bøtte, som du får hatt begge føttene i samtidig. Du kan bruke noe så enkelt som varmt vann og grønnsåpe. Eller du kan bruke badesalter og eteriske oljer som kan gi terapeutiske effekter om du ønsker det i stede.

Når du bader føttene i varmt vann hjelper det med å myke opp hard hud sånn at det er lettere å fjerne. Neilene på føttene blir å myke, sånn at det er lurt å klippe og file neiler etter et fotbad. Det virker også forebyggende mot å få hard hud på føttene. Når du har tatt fortbad og tørket inn føttene dine. Bruker du en fotkrem, når huden er myk vil kremen trekke bedre inn i huden. Det hindrer å at huden din blir tørr og sprekker.

Er du flink til å ta vare på føttene dine?

- Angelika Catharina

 


Stem på meg som Miss Norway 2021

Når du stemmer på meg, velger du å støtte en finalist som jobber for bærekraftig utviking, hjelper barn og ungdom med lese- og skrivevansker, inpirasjon for unge jenter til teknisk utdannelse og en aktiv dame i frivillighet med eldre. 

Vil du støtte meg i konkurransen hadde jeg satt stor pris på om du ville stemme på meg en gang; 

Send MISSU 2 til 2401

Trenger du hjelp med markedsføring eller en modell for dine produkter eller tjenester?  Du finner kontakt detaljene mine nedenfor. 

Telefon 99564340 Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. FacebookMiss Angelika Instagram@angiecdk

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Meditasjon på 7 steg
Kristiansand og hotell

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på