Exclusive ladies night

beauty-clini_20180308-192200_1

//Annonse

I dag er det kvinnedagen, og jeg vil bare si: Hurra for alle kvinner. Kvinnedagen er internasjonalt, og 8.mars hvert år blir denne dagen brukt til å hedre kvinner. Det denne dagen ble etablert for, er å hedre bevegelsen for kvinners rettigheter, og å bygge opp støtte for allmenn stemmerett for kvinner.

I Norge har vi stemmerett, og det er kanskje noe vi tar for gitt. Alle er ikke like heldige. Det finnes fortsatt mange kvinner ute i verden uten verken frihet eller rettigheter. Kvinnedagen går ut på å kjempe for likeverd og menneskeverd.

Jeg føler meg utrolig heldig i dag, for jeg har feiret kvinnedagen på en fantastisk måte. Jeg fikk nemlig invitere venninner av meg over atten år, til en exclusive ladies night på Moss Beauty Clinic. Moss Beauty Clinic er min samarbeidspartnerer og skal forberede min hud gjennom konkurransen.

Vi ble møtt av rød løper, og masse god mat. Dette var virkelig en eksklusiv kveld, og en fantastisk feiring av kvinnedagen.

De har snakket om hudpleie, og hvordan vi best kan ta vare på huden. Mange unge jenter bruker mye sminke, og det er derfor ekstra viktig med gode hudpleierutiner. De har også snakket om og vist oss litt forskjellige behandlinger. Noen av disse var Beauty smile tannbleking, white to brown spraytanning, green peel hudpleiebehandling, italawax og forskjellige hudprogrammer.

Damene på klinikken er så utrolig hyggelige, og jeg kan virkelig anbefale de videre hvis du kunne tenkt deg en behandling. De gjør så ufattelig mange forskjellige behandlinger på klinikken, og tilbyr gode produkter. Ønsker du en behandling? Book time på beautyclinic.no/ eller ta kontakt på telefon 40591314.

Unn deg selv en behandling hos disse flotte damene, i lune og behagelige omgivelser på Beauty Clinic Moss.

Gi stjerner til dette innlegget:
Happy womens day from Kenya- Support the Brotherho...
Gratulerer med dagen
 

Kommentarer

Ingen kommentarer
Påmelding for 2019 er i gang

Påmelding til Miss Norway 2019 er full gang etter at semifinaleuttaket for 2018-sesogen er gjennomført. Vi gleder oss til å se din påmelding. Det er lurt å følge med på årets deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på.

Beste hilsener fra Kaja Caroline Kojan, Miss Norway 2017

Logg inn

Meld deg på