fbpx

google_ad_client= "pub-888888888888"; google_ad_slot = "8888888888"; google_ad_width = 468; google_ad_height =60;

Filmsett dag 2

Filmsett dag 2

Da var dag 2 på filmsettet overstått. Det skjedde ting med rollekarakteren min som er vanskelig å sette seg inn i, men det virker som jeg fikk det til.

Og vet dere, av og til har jeg tatt meg selv i å etterligne uttrykk til skuespillere i filmer.. Altså sann random, og det bare skjer av seg selv.. Alltid gjort det, og jeg aner ikke hvorfor.. Kanskje slik jeg har klarings litt på dette med sanne uttrykk? :P Whoooo knows.


Jeg fikk vist meg fullt ut, slik som jeg er. Klumsete, pratsom og vittig....
Ok greit, det hjalp på når andre sine ben kom foran mine, så det forårsaket litt fall og knall, og deeer lå vi på gulvet etter vi hadde haglet over hverandre som en stor FAIL i en scene hvor vi skal løpe igjennom en gang... 
Bildet dere ser her er scenen rett før dette skjer, og det ble et par takes der for øving og å stille inn kamera.. Heldigvis så får vi det som regel til med en gang, så det blir ikke mange mislykkede takes.

I morgen er det mer "ordentlig".. Vi filmer historien baklengs, så det blir meget med tull først, og så er det med dill og dall etterpå..

Og jeg, som den pirkeren jeg er (jeg bare MÅ fikle med ting) fant jo såklart et forseglet reagensrør med en dråpe kvikksølv som jeg har vert kjempefascinert av hele tiden på settet.. Ja, og så har jeg hatt en craving for hubba hubba bobler... It was noticeable today :)

 

Hva vi gjør i pausene på sett?

Noe ala dette:
b2ap3_thumbnail_IMG_1209.JPG

 

Føler jeg sklir ganske rett inn ass :)

Mine beste treningstips
An emotional post

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
google_ad_client= "pub-888888888888"; google_ad_slot = "8888888888"; google_ad_width = 468; google_ad_height =60;
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på