fbpx

Finale!

Hei! 

Da har jeg endelig kommet i gang med pakkingen til finalen. Jeg fikset faktisk den siste lille tingen som manglet nå i dag. Det var bikini topp ettersom den jeg hadde ikke passet like godt til bikinibunnen jeg vil bruke. 

Jeg bytter på og surrer mens jeg prøver å pakke til finalen i miss Norway samtidig som jeg prøver å pakke til jeg skal FLYTTE. Allerede på søndag etter finalen går flyet mitt til Stavanger. Det er mye jeg skal bruke i finalen som jeg også vil ha med meg når jeg flytter så jeg må prøve å ikke pakke noe feil.

Jeg har i dag akkurat kommet hjem fra en koselig liten tur til Tønsberg sammen med jentene mine :) Vi ville ha en liten avskjedstur før vi drar på studier, folkehøgskole eller militæret. Da blir det plutselig veldig lenge mellom hver gang vi sees. 

Jeg trengte en liten pause fra alt maset hjemme og øvingen til finalen. Jeg fikk mitt andre par med høye heler i forrige uke og har måttet lære meg å gå pent på de den siste uka. De har høyere platå og er 1 cm høyere enn de skoene jeg har fra før av så det blir litt annerledes.  

Finalen kommer så fort på meg at jeg nesten ikke innser at den er allerede til helgen. Jeg skal sove på hotell med familien noe som også er veldig koselig, men nødvendig ettersom jeg nok blir veldig sliten. 

Gjerne stem en siste gang før finalen

Send Missu 9 til 2401

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Finalekjolen i boks!
Forsiden på ExtraAvisen
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2025

Påmelding for 2024 er avsluttet. Meld deg på 2025-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs på høsten og vinteren. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Miss Norway

Logg inn

Meld deg på