fbpx

Finale Kjolen!

Finale Kjolen!

Hei kjære lesere!

Utrolig en dag igjen til finalen! Kan nesten ikke tro det! I dag skal jeg hente finale kjolen min som er skreddersydd etter meg. Har flydd frem og tilbake nesten hverdag for å få den perfekt etter kroppen min. Personen som har sydd kjolen min har en stor betydning for meg. Jeg ønsket nemlig at hun skulle stå bak min finalekjole. Det en utrolig stor dag for meg og jeg ønsker at hun skal ha æren og skrytet over kjolen. Jeg er evig takknemlig for at hun fikk dette til!

Jeg er utrolig kravstor når det kommer til kjoler og vet akkurat hva jeg vil ha og liker. Men denne gangen ønsket jeg ikke bare å finne en kjole jeg liker men gi ansvaret til en annen. Grunnen til dette var at hele konkurransen har gitt meg muligheten til å komme meg ut av min komfort sone, jeg vil tørre å bruke denne kjolen jeg ikke har hatt kontroll over. Jeg skal bruke kjolen min som tegn for denne reisen disse siste månedene.

Jeg har også valgt en farge jeg faktisk aldri har turt å bruke på klær. Men igjen så er det jeg som skal bære kjolen og ikke kjolen bære meg. Kjolen og fargen er inspirert etter det jeg har følt gjennom konkurransen og den kvinnen jeg ønsker å være videre. Fargen er sterk, feminin, modig, lidenskapelig, varm, omtenksom, og tegn på å leve. Og akkurat disse betydningene er noe jeg lever opp til også. Derfor vil jeg si at jeg har fått min perfekte finale kjole som passer akkurat meg til Miss Universe Norway og jeg kunne ikke ha vært mer fornøyd! Gleder meg til å vise den frem men tror ikke det blir noe bilder før finalen! Dere kan selv gjette hvilken farge og hvem som kan ha sydd den!

 

Ha en fantastisk dag alle sammen!

 

-Emeriin Jeolina Jorseph

 

Stem gjerne

MISSU 8 til 1963

 

Kirkens Bymisjon
Døgnet mitt time etter time
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på