fbpx

Finalekjolen i boks!

Hei! Nå er endelig alt jeg trenger til finalen i orden :)

Finalekjolen fikk jeg ordnet i forrige uke da jeg var i Stavanger. Jeg har lett etter kjole til finalen lenge og søsteren min kom plutselig over en veldig fin på Follestad. 

Jeg har vært usikker på hvordan kjole jeg ville ha og hva slags stil som kler meg. Jeg hadde en hjemme som jeg faktisk har ARVET av bestemoren min som jeg vurderte å bruke om jeg ikke fant noen andre. 

De som jobbet på Follestad var så søte og lot meg få 70% avslag på kjolen når de fikk høre at den skulle brukes i finalen til Miss Norway. De ville gjerne ringe til lederen for å høre om jeg kunne få hele kjolen sponset, men de sa det kunne ta litt tid og vi skulle rekke en visning på en leilighet så det rakk vi dessverre ikke. Men jeg er veldig fornøyd med å få 70% avslag på den nå som jeg trenger å spare penger til studie tiden. 

Jeg vil gjerne holde kjolen og de andre klesplaggene skjult inntil finalen, så det kommer dessverre ikke noen bilder av den her. 

Her er noen søte bilder fra i sommer: 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

TV Haugaland!
Frivillig på Kafé Nær
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på