fbpx

Semi finaleplass!!

Heihei!


Dette innlegget burde kanskje blitt skrevet mye tidligere, men har  hatt mye å drive med. 

Som dere sikkert har sett på bloggene til de andre, så er d ikke lenge siden semifinaleuttaket var og de annonserte semi finalistene. Jeg var utrolig nok en av dem! Sammen med 21 nydelige jenter skal vi nå jobbe videre mot finale uttaket. Det at jeg kom videre i semi finalen var overraskende nok for meg. Ettersom jeg skrev i selve innsendelsen at jeg dessverre ikke fikk tatt bilder med profesjonell fotograf. Jeg har selvfølgelig fulgt med på de andre nydelige jentene og HERREGUD for noen flotte bilder de sendte inn! 

Jeg kan se for meg at det var en ganske utfordrende jobb å plukke ut jentene. Nå ser jeg frem til cat walk kursene som skal holdes og videre sponsorkurs som har vært en gang allerede. Men selvfølgelig oppi alt dette her er det heldags prøver i alle fagene og ettersom jeg går i 3. klasse så er selvfølgelig alle fagene avgangsfag.  Jeg har jo selvfølgelig tenkt til å gjøre mitt beste her i miss Norway konkurransen. Men kan ikke la det ødelegge karakterene mine heller. Det blir spennende å se om jeg klarer å sjonglere øvingen mellom fag og høye heler ahah. 

Her er et lite bilde fra før vi satte i gang med shooten til semifinalen: 

På dette bildet har vi rett og slett hengt opp en hvit duk foran skapet og brukt dagslyset for å få god belysning. Det kunne selvfølgelig vært mye bedre og vinkelen burde vært annerledes, men ble greit fornøyd med de fleste bildene

 

Kontakt meg gjerne ved interesse av spons eller samarbeid: 

instagram: Instagram

Mail/facebook: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Avis innlegg nr. 2 sammen med flotte Sofie Marie
Blomstertid

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på