fbpx

Finalist i Miss Norway 2023!

IMG_257_20230510-111422_1

Foto: PrivatFinalist i Miss Norway 2023

Endelig kan jeg dele at jeg er finalist i Miss Norway! Jeg er så takknemlig for alt denne reisen har innebært så langt, og gleder meg veldig til å ta dere med på prosjektene jeg skal gå til med i tiden fremover. 

Det å delta i Miss Norway har så langt gitt meg muligheter til å samarbeide på spennende prosjekt, med frivillige organisasjoner og å snakke åpent i media om min historie og mine hjertesaker. Fremover kommer jeg til å skrive mer om prosjektene jeg jobber med, blant annet i samarbeid med flere frivillige organisasjoner. Gleder meg til å dele! 

Fremover skal jeg også jobbe mer for hjertesakene mine, og for å bidra i flotte frivillige organisasjoner. Dette kommer jeg til å skrive mer om her. I tillegg har jeg en photoshoot denne uken, som jeg gleder meg til å vise dere resultatet fra snart! 


Her kan du se finaleuttaket mitt - blogginnlegg og presentasjonsvideo 
Her kan du se semifinaleuttaket mitt -  blogginnlegg

Tusen takk for at dere har fulgt med så langt, jeg gleder meg til fortsettelsen!

♥ Oda


Følg meg gjerne på instagram @odaendestad

Dersom du skulle ønske å samarbeide, kan du gjerne ta kontakt på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Dette varmet hjerte mitt
Mitt misse idol - Catriona Gray

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på