fbpx

Føler meg som ny

1

Inneholder reklame

Stemme? MISSU 2 til 2401 Instagram@angiecdk FacebookMiss Angelika PortifolioAngelikacdk.com

Det siste halve året har jeg merket at det har startet å komme noen pigmentflekker i ansiktett mitt. Dette er noe jeg ikke har sett før, så det tok tid før jeg skjønte hva den mørke flekke var. Min første tanke var at jeg bommer med solkremen, men nei da. Det er en pigmentflekk. 
 
Pigmentflekker er det dessverre ikke så mye amn kan gjøre med, men det finnes behandlinger og rutiner man kan tilegne seg som forbygger og hjelper. De blir ikke helt borte, men kan bli veldig lite synlig etterhvert. Slik at samarbeidet med Friske Fjes kunne ikke kommet på en bedre tidspunkt. Friske Fjes holder til på Flisa og i Elverum, om jeg var fast bestemt på at disse ville jeg veldig gjerne jobbe med. 
 

Første behandling

Behandlingen jeg fikk heter ProSkin Expert 60. Det er en behandling som skreddersys til hver enkelt, og den er oppgradert i forhold til en vanlig ProSkin behandling. Her tar vi i bruk innovativ teknologi og apparater, og inkluderer flere produkter og behandlingssteg for enda raskere og bedre resultater.

Konsultasjonskort og facemapping

Før din første hudpleiebehandling på Friske Fjes fyller du alltid ut et konsultasjonskort, slik at terapeuten kan gi deg en best mulig behandling, og forstå huden din best mulig.

Første behandling inneholder også en grundig hudanalyse, eller Facemapping, som de kaller det. Den består av en god samtale mellom deg og hudterapeuten om huden din, og terapeuten kjenner på og studerer huden godt for å bli kjent med den. Her kan man finne ut hva som er hudens utfordringer, og hvordan behandlingen bør legges opp. 

ProSkin Expert 60

Min behandler, Sissel,  startet med Precleanse - en oljerens for å fjerne forurensning, avfallsstoffer, makeup, solfiltre og produktrester fra huden. Når huden var ren og "naturell" gjorde jeg Facemappingen, før jeg fortsatte med et skreddersydd renseprodukt for din hud. Husk å alltid dobbeltrens!
 
 
Neste steg var eksfoliering. Da jeg har sensitivitet og dehydrering i huden min valgte Sissel en enzymbasert eksfoliant som hun forsiktig forsterket med melkesyre. Denne eksfolianten virket også lysnende på pigmentering. Videre brukte Sissel ultralyd for å få eksfolianten til å jobbe dypere, og for å preppe huden ekstra godt for videre produktpåføring. 

Vi rydda litt opp i ansiktshåret også, slik at Sissel vokset overleppe og formet bryn. Jeg har aldri hatt noen til å forme min bryn, så det var veldig fint å få hjelp til dette slik at man har bryn som passer ansiktet sitt.

 
Nå skulle vi dypere i pigmenteringene med to forskjellie serium. Et lysnende og klarnende serum på de pigmenterte områdene, og et fuktighetsgivende og -bindende hyaluronsyre-serum ellers i ansiktet. Sissel brukte mikrostrøm med strømførende hansker for å føre serumene dypt ned i huden og optimalisere opptaket av ingrediensene i huden. Mikrostrøm stimulerer også cellefornyelsen, plumper og strammer opp, slik at hudens struktur forbedres.

Deretter la hun på en avkjølende og fuktighetsgivende maske, og jeg fikk ligge under rødt LED lys i ca 10 minutter. Masken er spesielt designet for å optimalisere maskinteknologi, og den reduserer aldringstegn og beskytter huden mot stress. Det røde LED lyset jobber på cellenivå med å forebygge aldring, sette igang reparasjonsprosseser i huden, og det øker produksjon av energi i hudcellene som igjen fører til økt glød i huden.
Øynene ble beskyttet med beskyttelsespads og -briller. Selv om det var veldig lyst, var det ikke ubehagelig, jeg sovna så klart en liten sving i de 10 minuttene også. 
 

Skin Fitness Plan

Avslutningsvis påførte Sissel hjemmebehandlingsproduktene jeg fikk med meg; fuktighetsmist, Powerbright Dark Spot Serum, Biolumin-C Eye Serum og dagkrem med spf 50 og noen dråper Phyto Replenish Oil for ekstra fukt og glød. Til slutt gikk vi gjennom din anbefalte hjemmerutine, som ble skrevet ned i min personlige Skin Fitness Plan. Hvordan morgen- og kveldsrutinen er nå etter mitt besøk til Friske Fjes kommer jeg tilbake til, men kan si at etter å ha fått denne behandlingen og nye gode rutiner med bra produkter, føles huden helt fantastisk. Den er mindre tørr og rød, sensitiviteten har gått ned og jeg ser stor foranding i hvor mørke pigmenteringene mine er. 
 
 
Har du hatt hudanalyse eller tatt en ansiktsbehandling? Jeg hadde aldri gjort dette før, men kan si jeg gleder meg veldig til neste behandling i september. Det at jeg får hjelp til å forebygge pigmentering i ansiktet er helt uvurdelig og anbefaler alle å ta et steg mot bedre rutiner for huden - og da er det veldig lurt å få ekspert hjelp. 

- Miss Angie 


Stem på meg som Miss Norway 2021

Når du stemmer på meg, velger du å støtte en finalist som jobber for bærekraftig utviking, hjelper barn og ungdom med lese- og skrivevansker, inpirasjon for unge jenter til teknisk utdannelse og en aktiv dame i frivillighet med eldre. 

Vil du støtte meg i konkurransen hadde jeg satt stor pris på om du ville stemme på meg en gang; 

Send MISSU 2 til 2401

Trenger du hjelp med markedsføring eller en modell for dine produkter eller tjenester?  Du finner kontakt detaljene mine nedenfor. 

Telefon 99564340 Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. FacebookMiss Angelika Instagram@angiecdk

Har du bilforsikringen din i orden?
Former felles framtid

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2022

Du kan nå melde deg på til Miss Norway 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på