fbpx

For en dag folkens! Radio, tv og MYE MER!

Hei dere!

Imorges i pyjamas ble jeg oppringt av NRK som forteller at "Hei Hege, vi er på vei til deg for å lage en liten reportasje som skal på tv i kveld. Er der om en time. Går det bra?" Eeeeeeeeeh, jada, bare kom dere :) Jeg løp rundt i huset med sminken i ene hånda, hår og vaskemidler i den andre. Jeg rakk og bli ferdig gitt og en time senere sto de utafor døra gitt. Det var en skikkelig spennende dag - vi hadde det så gøy! Utrolig morsomt! Jeg fikk vise frem meg, mine beste moves og livet mitt. Elsket det! :) Rett før de dro sa de: Ønsker du å komme på radio NRK? Møt opp i Drammen mellom kl 15 og 16 idag du. De vil ha intervju med deg der. Phew! Jeg rakk akkurat å komme meg ut av aftenkjolen, før jeg råkjørte til Drammen. Har nå hatt intervjuet og det var også kjempemorsomt! 

Intervjuet hører du her: 

https://radio.nrk.no/direkte/p1_buskerud Klikk på 15:05 - 16:00. Jeg kommer inn ca 15:17! :) 

NB! Oppdatert Radio-side: Klikk her! Klikk på "6. Vil bli Miss Norway". Jeg kommer inn rundt 1:08:30 i avspillingen av program 6 :)  

 

Reportasjen ser du på NRK Østafjells kl 18:45 ikveld, 05.09.16!! Eller....

Du kan se den ved å klikke her! Jeg er i kategori nr. 7, trykk på den så kommer du rett til mitt innslag :)

 Artikkel på NRK Buskerud og reportasje MED LYD kan sees ved å klikke her!

 

Ellers står jeg på så det holder og avtaler sponsormøter. Nå begynner det å bli mange! :) Hele greia er så utrolig morsomt :) Har også hatt flere presseoppslag: 

Drammens tidende: klikk her!

Røyken og Hurum Avis: Klikk her!

 

Har idag i pausen hatt et intervju med Malvikbladet som kommer ut de neste dagene. Ellers så har jeg også en ny artikkel i Røyken og Hurum avis som kommer i slutten av uka :) Fagbladet Din Hørsel har blitt veldig inspirert av min historie og ønsker å publisere en artikkel i deres neste medlemsblad! :) Det vil jeg legge ut når det kommer digitalt. 

 

Følg med videre da dere

 

   

Dagene bare flyr av sted
Dette er meg

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på