fbpx

Fosterhjem!

Goood dag!!

I dag er det virkelig en god dag, for meg hvertfall hehe. Jeg har nemlig blitt fostermamma!


Det høres kanskje rart ut at en jente på 18 har blitt fostermor, men det er fordi det er for kaniner! Dyrebeskyttelsen trenger masse hjelp spesielt når for tiden. I korona tiden har mange mennesker skaffet seg dyr og kanskje funnet ut at det ikke var så lett som de trodde. Derfor er det utrolig mange katter, kaniner eller andre dyr som blir DUMPET!! 

 

Dyrebeskyttelsen legger stadig ut flere dyr som trenger et nytt hjem. Underveis mens de venter på at dyrene skal få et nytt hjem så trenger de et sted å oppholde seg. Nettopp derfor søkte jeg om å bli fosterhjem for kaniner hos dem. I går hentet jeg min første lille Gremlin, som skal bo hos meg til hun får et nytt hjem. Dette er noe jeg gjør frivillig og får ikke betalt, men dyrebeskyttelsen dekker alle utgifter i forhold til kaninen når det kommer til mat og utstyr. Selv har jeg allerede 2 kaniner fra før og har vokst opp med det. Så jeg har mye erfaring og en luftebinge som lille Gremlin kan luftes i. 

Som dere ser på bildet under fikk jeg masse fint utstyr med for at hun skal ha det bra. Dette gjør at det blir mye lettere å kunne ha muligheten til å være foster hjem. Så til dere som leser dette innlegget. Kanskje dere også kan vurdere det om dere har plass. Det søkes om fosterhjem til flere dyr enn bare kaniner og tror dyrebeskyttelsen setter utrolig stor pris på det. 

 

Jeg tenker det at når jeg først har plassen og tiden til å ta vare på et dyr som trenger en plass å være så er det bare en glede å være til hjelp. Det er også spennende å bli kjent med et nytt dyr. Det kommer selvfølgelig til å bli trist når hun drar, men nå er jeg jo forberedt så tenker det skal gå fint. 

 

 

 

Kontakt:  

instagram: Instagram

e-post : Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

 

5 ting du bør tenke på når du velger studieretning
Konkuransen fortsetter!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på