fbpx

Jakten på perfeksjon!

sommer-9

Foto: Roger Myrland

Perfeksjon er en av de tingene jeg tror vi ødelegger oss selv med over tid. Når man henger seg opp i et bilde om hvor bra alt skal se ut og være, og utelukke det som kanskje ikke er like bra. Gir det et veldig falskt bilde av hva livet skal være, å gå ut på. Om vi jager noe som ikke eksisterer tror jeg neppe man blir annet enn frustrert og skuffet. Dette er noe jeg tror mange kjenner seg igjen i. Jeg kan selv si at dette er noe jeg sliter med til tider. 

Det jeg selv prøver å gjøre for å dempe eller balansere dette, er rett å slett å vende blikket innover. Istedenfor at jeg søker eksterne ting velger jeg å se innover. Det er som regel noe som mangler på innsiden. Kanskje usikkerhet, dårlig selvfølelse og selvverd. Jeg tror man må prøve å stille seg selv spørsmål når de dårlige tankene popper opp. Hvorfor føler jeg meg så dritt av å se at noen har det så bra eller virker "perfekte". Ved å stille spørsmål kan du begynne å løse indre konflikter fordi du begynner å tenke kritisk. Om du har kommet hit er du på god vei, når man innser at man kan endre noe og bestemmer seg for det er det ingenting eller noen som kan stoppe deg. Prøv å også unngå å sammenlikne deg med andre. Vi er alle unike og vakre! Jeg ville aldri hatt en verden med et utseende og en personlighet, det vill jo vært veldig kjedelig. Derfor er den regnbuen av mennesker vi er, fantastisk. Jeg vil anbefale meditasjon også, dette fordi da observerer du tankene som flyter i hodet. Da får du et bilde på tankemønsteret ditt. Du kan også skrive dagbok for å få oversikt. 

Jeg håper at dette kan oppmuntre dere om noen kjenner seg igjen. Ønsker alle en super ettermiddag!

Foto: Roger Myrland

Om du er interessert i sponsorsamarbeid eller kjenner noen dette kunne vært aktuelle for kontakt meg på:
Tlf: 95270305
Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
For mer informasjon ☺️

Instagram: https://www.instagram.com/mlundhf/

 

Tusen takk for alle stemmene til nå!

Det er fortsatt mulig å stemme. Send MISSU 10 til 1963 (20kr pr stemme)

Foto: Dennison Bertram

 

Presseoppslag hos H-A
Outdoor yoga
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er forløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på