fbpx

Friske Fjes leverer alltid

1

Inneholder reklame

Stemme? MISSU 2 til 2401 Instagram@angiecdk FacebookMiss Angelika PortifolioAngelikacdk.com

I dag har det hvert en litt hektisk dag, siden jeg er tilbake i full jobb etter ferien. Det ble veldig tidlig opp for å ta tog til Kongsvinger. Var oppe før kl 05 i dag. Det er litt tidlig, også for meg. På Kongsvinger møtte pappa meg med bil, som jeg skulle låne. Jeg har hatt kontordag hos bestemor på Flisa, siden jeg hadde time på Friske Fjes til voksing. Så godt å kunne gjøre dette hos noen jeg vet er dyktige og som jeg vet jeg er i gode hender hos. De tok meg godt i mot å det var satt av god tid. Jeg skulle vokse brasiliansk, for resterene hår på leggger og underarmer bruker jeg epilatoren min til. 

Voksing er i seg selv ikke en veldig behagelig opplevelse, men når man er hos noen som er dyktig er dette nærmest smertefritt. Deilig følelse å vite at dette er i orden og at jeg fikk gjort det så nærme finalen. Tusen takk til Friske Fjes for kjempe god opplevelse.

Coverbildet er tatt av Roger Myrland. :)

- Miss Angie 


Stem på meg som Miss Norway 2021

Når du stemmer på meg, velger du å støtte en finalist som jobber for bærekraftig utviking, hjelper barn og ungdom med lese- og skrivevansker, inpirasjon for unge jenter til teknisk utdannelse og en aktiv dame i frivillighet med eldre. 

Vil du støtte meg i konkurransen hadde jeg satt stor pris på om du ville stemme på meg en gang; 

Send MISSU 2 til 2401

Trenger du hjelp med markedsføring eller en modell for dine produkter eller tjenester?  Du finner kontakt detaljene mine nedenfor. 

Telefon 99564340 Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. FacebookMiss Angelika Instagram@angiecdk

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Deilig fotbehandling
"Hvordan har det gått i sommer?"

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på