fbpx

Frivillig på Kafé Nær

God Kveld!

I dag har jeg hatt en ganske så grei dag selv om den har vært litt stressende utover ettermiddagen. Startet tidlig med årene catwalk og styrketrening før jeg dro på på Kafé Nær med Sagene frivilligsentral! Det var utrolig hyggelig og jeg hadde noen fine timer mer med mye matlaging og snakk. Et utrolig godt initiativ som de har og jeg håper de får mer tilskudd til å fortsette arbeidet, noe jeg tror de gjør ettersom organisasjonen er såpass aktiv og populær. De har mange forskjellige aktiviteter man kan bli med på! 

Etter de hyggelige timene som frivillig på cafe så deo jeg videre til et kjapt møte og så for å kjøpe inn litt viktige saker til helgen. 
Nå sitter jeg hos frisøren igjen for å få det litt lysere etter at gårsdagens frisørbesøk resulterte i en ganske mørkere hår enn jeg var fornøyd med. Så da passer det seg at jeg får unnagjort litt blogging og mailing fra frisørstolen. 


Håper dere har hatt en fin dag! ❤️ 

Hvis du har lyst til å støtte meg mot finalen i Miss Norway så setter jeg utrolig stor pris på det! Da støtter du samtidig også min kamp for dyrs rettigheter, klima og ikke minst psykisk helse/kroppspress.

Hver SMS/stemme koster 20,- og det er kun mulig å stemme med et norskt mobilnummer.

                  Foto: Irina Egorova

 

For samarbeid / For collaboration:

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg meg gjerne på sosiale medier / Follow me on social media:

Instagram:  Janeveroniica 

Facebook: Jane Veronica - Veien til Miss Norway 2021

 

 

 

 

 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Finalekjolen i boks!
Finale!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på