fbpx

Frivillig sammen med bestemor

1

Stemme? MISSU 2 til 2401 Instagram@angiecdk FacebookMiss Angelika PortifolioAngelikacdk.com

Familie er noe av det viktigste for meg og da er det enda mer gøy å kunne gi av tiden sin sammen med familie. I dag har jeg nemelig jobbe frivillig sammen med bestemor (aka Mor) på Åsnes Frivilligsentral. Meste av dagen gikk til å rydde i varer, hjelpe de som kom innom, server kaffe og snakke med folk. Det var ganske mye trafikk på den lille bruktbutikken i dag. Fikk møtt litt gamle kjente også i dag so plutselig kom innom der, så det var veldig hyggelig. Mor jobber der annenhver lørdag, så dette var ikke nytt for henne. Hun hadde også fiksa lunch til oss. Alexandera var også med da vi hadde en del planer etter vi hadde vært på frivilligsentralen. 

Antrekket jeg hadde i dag var så klart en drakt jeg har kjøpt på bruktbutikken sist gang jeg var innom.

SolungAvisa og Østlendingen

Lokalavisene kom også innom for å gjøre et intervju med oss. De synes det er gøy og veldig inpirerende at jeg tar meg tid til friviliig arbeid og familie, selv så tett på finale. I dag er det jo bare 3 uker til vi veit hvem som er Miss Norway 2021. Familie er det viktigste i livet mitt, så det å bruke tid med dem er viktigere enn noe annet. For meg er det vikitg å holde godt fast i verdiene sine og stå i dem, selv om det er mye press fra utsiden. 

Noen nye brukte-kupp

Fikk kjøp meg cowboy boots som er noe jeg har ønsket meg leeeeenge! Endelig fant jeg noen som jeg likte og de var også brukt, så det var akkurat riktig for meg. Kjøpte også en liten gave til kjæresten, og to bikinier. Mulig en av de blir brukt til finalen, vi får se. De skal i hvertfall bli brukt på photoshoot i morgen. 

Så har vi en liten sniki Alexandera i speilet. Haha 

- Angelika Catharina


Stem på meg som Miss Norway 2021

Når du stemmer på meg, velger du å støtte en finalist som jobber for bærekraftig utviking, hjelper barn og ungdom med lese- og skrivevansker, inpirasjon for unge jenter til teknisk utdannelse og en aktiv dame i frivillighet med eldre. 

Vil du støtte meg i konkurransen hadde jeg satt stor pris på om du ville stemme på meg en gang; 

Send MISSU 2 til 2401

Trenger du hjelp med markedsføring eller en modell for dine produkter eller tjenester?  Du finner kontakt detaljene mine nedenfor. 

Telefon 99564340 Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. FacebookMiss Angelika Instagram@angiecdk

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Ny photoshoot
Bildedryss fra photoshoot med Turid

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på