fbpx

Gardeball

Gardeball

Hei! Det var på tide med et nytt inlegg her. Jeg har ikke fått skrevet noe, grunnet dårlig med internettforbindelse på laptopen min her i militær leiren. 

Vi gardister i 2 gardekompani hadde gardeball på selveste valentines dagen, 14 februar. Ballet har vært kontigngent noen uker før dimmedato, som for våres del er 25 mars. Dette er ett stort ball som vi har sett frem til i mange måneder. gardistene (guttene) gikk i parade, og vi få jentegardister fikk bruke kjole. De fleste hadde med seg en date, og jeg hadde faktisk med meg min besteveninne! Var så gøy å kunne endeli ta på seg en fin kjole å dolle seg opp, å ikke den grønne uniformen å kammo i fjeset med resten av gjengen!

Dette året var ballet i norges hallen på thon hotel istedenfor plaza som det pleier å finne sted, overraskende fint hotell! vi fikk 3 retters middag, hele kvelden var det også en toastmester. Tale til oss jenter og guttene i garden. Alle så ut til å storkose seg utrolig mye. Når klokken slo 12 var det tid for afterparty, noe som for min del (og mange andres) varte til kl 6 på morgenen dagen etter. 

Utrolig morro å kunne delta på ett ordentlig ball, dette ballet er jo også ganske kjent og mange jenters drøm å dra på. Så bare grip sjansen dere jenter når gardister spør dere om å være daten dems på gardeball ! 

Besteveninne min Malene som var med meg, tok fly helt fra setermoen ettersom hun er medic i sanitetsbataljonen! så vi er begge i forsvaret :) 

Brist i ribbein, røde kors kurs og show-walk kurs!
Fordommer

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på