fbpx

Gledelig jul

 

 

Jeg sang denne vakre sangen i Bugården Kirke, 24.desember. 2019. Videoen er hverken redigert eller prosessert og er tatt opp med mobil. Jeg vil vise at man kan dele sitt arbeid uten at det er finpusset til det ugjenkjennelige. Dette er noe som er utrolig vanskelig for meg og er mitt nyttårsforsett. Man er go´ nok. Det er på tide å senke kravene for hva som er bra nok. God fornøyelse og god jul. Pianist: Erling Grostad

Årets julegave er Sandefjord sitt kulturstipend på 10 000kr og mottagelsens seremonien er i morgen. Dette blir utrolig spennende. Pengene skal brukes på sangtimer, siden skolen ikke dekker disse og opptaksprøver til bachelor i utøvende sang. Dette er virkelig tidenes julegave. 

Ønsker du å samarbeide?

Send en mail på: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Instagram: @synneliasen 

Fotografering i designerkjoler
Germany trip
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på