fbpx

God morgen Norge!

God morgen Norge!

På fredag fikk jeg en telefon fra TV2, der journalisten Thuy Thi tok kontakt med meg om jeg ville bli med på god morgen Norge. Jeg ble utrolig glad og samtidig veldig overrasket! Vi avtalte ganske fort når det passet og tirsdagen 26.04 ble dagen! 

Tirsdag hadde vi oppmøte kl 09.00 og sendingen skulle skje 09.40. Vi var tre flotte finalister til stede og jeg ble stolt av å se oss sammen der. Vi ble så godt tatt i mot og ikke minst, utrolig god service. Frokost var klart og sminken skulle på plass. Jeg var så spent! 

 

Takk til TV2 som ønsket å ha oss med, der vi fikk muligheten til å legge frem hva vi som misser gjør i en slik konkurranse. Den rettferdige trappetrinnsystemet gjør at vi må jobbe for dette Jeg tror mange tenker at misse konkurranser er overfladiske og gått ut på dato, det noe overhodet ikke er. Vi jobber kjempe hardt og ytrer vårt beste for å nå langt i konkurransen. Jeg ser oss som ressurssterke kvinner som vil mer. Vi er skjønnhetsutøvere! 

 

Her er linken til programmet!

http://www.tv2.no/v/1038545/

 

Tusen takk til alle som støtter meg, setter kjempe stor pris på all kjærligheten dere viser! 

Dere kan gjerne stemme på meg!

MISSU 8 til 1963 ( 10 kr,- per stemme )

 

- Emeriin Jeolina Jorseph

 

 

 

 

 

Finalist
SE MIN NYE VIDEO
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på