fbpx

Gratulerer med dagen, Mamma!

Klokken er litt over 9. Ute er det stille og fredelig, fuglene har ikke våknet til live enda, men i en liten hytte ute ved havgapet er det liv å røre. Stemmer hvisker til hverandre, tøfler subber frem og tilbake over tregulvet, før døren  til soverommet går opp - og der står vi; meg, min far og min lillesøster, med gaver og lys i hendene, og synger:

«Hurra for deg som fyller ditt år…»

I dag er min mors 64 års dag, og dette må selvsagt feires! Det er ikke første gang jeg går gjennom denne drillen, men jeg går aldri lei. Jeg synes det er noe fantastisk med det at vi mennesker feirer hverandres bursdag, og jeg snakker ikke om gaver og party. Det er en kjærlighetserklæring, et universalt språk som jeg tror og håper de aller fleste kjenner til. 

Som i alle år skal vi nok en gang invitere min mors side av familien, samt venner og bekjente, til bursdagsfeiring her på Sørlandet. I dag blir det aktiviteter innendørs og utendørs, god mat og høy stemning til langt på natt. Hvis det er en ting min familie virkelig kan, er det å stelle i stand bursdager som vil bli husket! Gratulerer med dagen, verdens beste Mamma ❤︎

༺═──────────────────────────────────────────────────────────────────────────═

Du kan støtte meg ved å abonnere på denne siden. Da blir du blant de første som får varsel når jeg legger ut nye blogginnlegg! Du kan legge igjen din stemme ved å gi meg stjerner og/eller kommentar, på bunnen av hvert blogginnlegg ❤︎.

Har du spørsmål eller andre henvendelser? Ta kontakt!  

Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. ❤︎.

Og du er også selvfølgelig hjertelig velkommen til å følge meg på ‬‬Instagram og Facebook ❤︎

Foto: Privat
Foto: Privat
×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Bærekraftighetsmål nr 6 - Rent vann og gode sanitæ...
Vi har ikke kommet langt nok i kampen mot vold mot...

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2025

Påmelding for 2024 er avsluttet. Meld deg på 2025-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs på høsten og vinteren. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Miss Norway

Logg inn

Meld deg på