fbpx

Gressløk

CoverfotoBlogg---2021-05-26T193615.213

Instagram@angiecdk FacebookMiss Angelika PortifolioAngelikacdk.com

Gressløk er en flerårig plante. Det er muligheter for å så denne, men det er lettere å kjøpe en ferdig plante da skal du klare å lykkes med gressløken. Den får fine lilla blomster som du også kan spise. Gressløken tåler veldig mye, så dette er en hardfør plante. Dette er en blomst som humler og bier er veldig gald i. Så her kan du hjelpe insektene våre også. Blomstene har en en litt mildere smak enn gressløk. Noe annet du kan bruke gressløk blomster til er er å lage gressløk smør. Det er kjempe godt til bakt poteter, men du kan også lage friterte gressløkblomster, eller du kan også bruke gressløkblomstereddik.

Spiser du blomstene på gressløken?

- Angelika Catharina

Trenger du hjelp med markedsføring eller en modell for dine produkter eller tjenester, finner du kontakt detaljene mine nedenfor. 

Telefon: 995 64 340
Instagram: @angiecdk
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Nettside/portifolio: www.angelikacdk.com

Veganske pølser
Bli med på kjøttfri mandag du også

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på