fbpx

Ha åpne øyne og se hva som skjer rundt deg

-ta vare på naturen vår-

-Foto: Erik Lund Johannesen- 

I dag er den en mystisk dag, det er tåke og naturen er vakker på sin måte. Jeg er en som setter meget pris på å gå lange eller korte gå turer. Se meg rundt om i nabolag, skog, by eller rett og slett bare naturen i seg selv. Sette pris på naturen og den friske luften, det gjør meg glad. Derimot noe som skuffer meg, er det at folk ikke tar vare på den vakre naturen vi har. Vi kaster fra oss søppel hvor end vi måtte føle for det. Enten om det er tyggegummi, snus, hundeposer, eller alt annen type søppel. Det blir jeg rett og slett bare oppgitt over, merker jeg blir sint! Det er ikke bare ødeleggende for den mystiske naturen vi har, men dette kan faktisk gå så lagt at dyr og andre levende vesener for dette i seg. Fysj, skam dere, mennesker som kaster søppel rundt seg.

 

Her er et eksempel på konsekvenser av det å kaste søppel: https://rig.no/aktuelt/5forhvalen-rydd-verdens-hav-paa-farta

”Vinteren 2017 ble en død hval funnet utenfor kysten av Sotra. Hvalen hadde 30 plastposer, og plastemballasje fra is og matprodukter i magen. Den ble dermed et symbol på måten vi forbruker og forsøpler på.”

 

Jeg tenker at det som er en fin løsning er å ta med deg en pose på gå tur, og plukke til den er full. Dersom du er sånn som meg, som går mye tur, kan faktisk rydde unne litt mens du får frisk luft. Naturen gir noe til oss, nemlig frisk luft, fin natur, og da må vi gi noe tilbake til naturen. Jeg blir super glad dersom dere tenkter på dette mer og mer nå som snøen sakte men sikkert går bort! For dette synes jeg meget lite om.

 

-Foto: Erik Lund Johannesen- 

 

Følg meg gjerne på sosiale medier:

Instagram: https://www.instagram.com/leastefine/ 

Facebook siden min: https://www.facebook.com/LeaStefine/ 

Spotify: https://open.spotify.com/user/leastefine1 

Vil du samarbeide med meg? Send meg en mail da vell! Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Plukker du søppel?

Xxxx Lea

 

 

 

 

 

Hvordan en A i markedsføring fra NHH skal hjelpe m...
Hva sier buddhismen om happiness?
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på