fbpx

Hei alle sammen!:D

Hei!

Jeg heter Undis, er 25år og holder til i Oslo. Jeg tar for tiden nettstudie i moter og styling hos nki og starter fulltidsstudie i søm og design på folkeuniversitetet til uken. Tidligere har jeg jobbet som modell og trives veldig godt foran kamera.

Hjertesaken min er dyrevern og jeg kommer til å jobbe mer med dette fremover og det er en av grunnene til at jeg valgte å melde meg på som utøver. Min personlige grunn for å være med i Miss Norway er at jeg tror denne erfaringen vil komme veldig godt med videre i livet. Jeg ser på dette like mye som en utdanning som en konkurranse og håper å utvikle meg som ung og sterk dame.

Jeg har vært så heldig å møte på mange kvinner som har gjort karrière og likevel beholdt sin femininitet og jeg bærer de som forbilder i mitt hjerte på min vei som utøver gjennom denne konkurransen. 

Gleder meg utrolig mye til denne prosessen og ikke minst til å bli kjent med alle dere! Jeg tror dette er en resurssterk gjeng som kommer til å inspirere hverandre.

Vi ses på kurs!:D

Jeg har kommet videre på førsteuttaket i Miss Norw...
Jeg er med videre!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på