fbpx

Hjemmelaget hårkur

CoverfotoBlogg-22

Instagram@angiecdk FacebookMiss Angelika PortifolioAngelikacdk.com

Visste du at du kan lage din egen hår kur om du har Aloe vera plante? Du også bruke Aloe vera gele om du har det i stedet. Det spesielle med Aloe vera er at det har enzymer som reparerer skadde celler i håret ditt. Dette vil gjøre at håpet ditt blir mer fyldig og mindre livløst.

Aloe vare gir veldig mykt hår med mye glans. Det vil også gjøre at håret blir mindre krusede og statisk. Denne hår kuren kan du også bruke i hode bunnen. Aloe vera er bra for hårsekkene dine.

For å lage denne kuren trenger du;

Ingredienser

- 7 spiseskjeer med aloe Vera gel
- 3-4 spiseskjeer med vann
- 1 sprayflaske (du bruke en du har, bare vask den først)

Slik gjør du

Rør inn Aloe Vera sammen med to skje med vann til du får nå en kremte masse. Nå kan du ha i resten av vannet, rør det godt sammen. Det skal såpass tynt at du skal kunne spraye det med sprayflasken. Når du har rett konsistens, heler du det i falsken. Spray hele håret ditt og la det virke til det har tørket inn, ca. 10 minutter. Gjør dette før du dusjer, men du skylder bare håret med rent vann. 

Kos deg med silkemykt hår.

- Angelika Catharina

Trenger du hjelp med markedsføring eller en modell for dine produkter eller tjenester, finner du kontakt detaljene mine nedenfor. 

Telefon: 995 64 340
Instagram: @angiecdk
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Nettside/portifolio: www.angelikacdk.com

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Reis grønt
Kurs i Frivillig Chat

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på