fbpx

Hun er reservert!

I dag fikk jeg beskjed om at fosterkaninen jeg har er blitt reservert! Sååå koselig


Den lille jenta jeg har passet på er blitt reservert, men hun blir heldigvis ikke hentet før i slutten av mars så jeg har litt mer tid til å bli kjent med henne. 

De som adopterer et dyr fra dyrebeskyttelsen er med på å gi et hjemløst dyr en ny sjanse i livet. I tillegg får man et dyr som har vært gjennom helseundersøkelse, er chipet, vaksinert og kastrert. Alle disse nødvendighetene som er unnagjort er en stor trygghet for de som adopterer et dyr og man sparer mye tid og veterinærbesøk. 

Dyrebeskyttelsen er en organisasjon som gir praktisk hjelp til dyr i nød. Ikke bare hjelper de praktisk til men de påvirker politikerne i saker som pelsdyrnæringen og dyretesting. Alle disse gode sakene som utføres koster jo selvfølgelig penger og derfor er de glade for alle medlemmene de har i ryggen. Det er ikke alle som har penger til å kunne bidra med en fast sum hver måned. Derfor vil jeg at folk skal vite at det hjelper masse å donere ting. Inne på dyrebeskyttelsens sider legges det ut forespørsler om ulike ting som kan være til hjelp for dem. Det er også alltid et behov for spons eller kanskje donasjoner av tepper, binger eller annet dyreutstyr!

Som jeg skrev i det forrige innlegget fikk jeg med alt som var nødvendig til å kunne passe på en kanin. De følger meg godt opp og forklarer hvordan de pleier å gjøre ting. Det gjorde at jeg følte meg mye mer trygg til å kunne ta vare på et dyr som ikke er mitt. Jeg søkte om å bli fosterhjem tidlig den sommeren som var og det passet jo veldig fint med at dette er en veldedig sak jeg kan fremme her også!

 

Intervjuer og Fotoshoot
Gårsdagens shoot
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på