fbpx

Hva handler Miss Norway om?

CoverfotoBlogg-2

Stemme? MISSU 2 til 2401 Instagram@angiecdk FacebookMiss Angelika PortifolioAngelikacdk.com

Det er mange som lurer på hva Miss Norway faktisk handler om, og dette er noe jeg gledelig svarer på i møte med mennesker. Jeg vil veldig gjerne nå ut til flere med hva denne konkurransen faktisk går ut på, så tenkte at dette er noe som passer perfekt å snakke om her. 

Konkurransen handler om å finne en representant for Norge som kan bidre positivt i andre sine liv og inspirere til å gjøre godt. Som administrasjonen skrev da de presenterte dommerne; Først og fremst ses det etter en person som kan være en positiv representant for produkter, tjenester og arrangementer, både kommersielle og ikke-kommersielle. Hun må ha et vinnende vesen med god selvtillit og selvinnsikt. En person som kan ta plass og eie denne plassen på en scene og gi av seg selv til et publikum. Se hva administrasjonen har skrevet her.

Slik jeg oppfatter hva ei Miss Norway skal stå for og være er en reflektert kvinne som kan bidra til positivt omdømme, inpirere andre til vidreutvikling og styrke seg på aktivteter som veldedighet, frivillighet og private prosjekter som hjelper andre. 

Selvinnsikt, ydmykhet og relevant

Som Miss Norway skal du ha gode verdier som er forent med hva landet ditt står for, men også tørre å stille krav og spørsmål ved urettferdighet og diskriminering. Du skal være reflektert og vite hva som skjer rundt i verden. Du skal kunne svare for deg selv og det du tror på. Du må være en ydmyk person som tar konstruktiv kritikk med et takk og smil, og ønsker å jobbe for å bli den beste utgaven av deg selv. Å klare å se seg selv uten i fra og vite hvordan du blir oppfattet. Det blir sagt at du ikke kan møte noen noe dypere enn du har møtt deg selv, slik at å alltid være åpen for å utvikle seg og ikke redd for å ta feil. Ydmykhet handler også om å vise hele deg, også de sidene som man kanskje ikke er like stolte av. Det å tørre å være sårbar er viktig for at du skal kunne være noen andre kan relatere seg til. 

Du er sterk og gjør en forskjell

Du skal være noen som kan stå litt i dritten for andre. Du skal bane vei og jobbe for det du tror på. Ei Miss Norway representant må kunne alltid holde sine personlige følelser til side og være en sterk kvinne som klarer å stå i mot urettferdighet og tørre å gå nye veier for å hjelpe andre. Det er viktig å kunne legge vekk sine egne utfordringer på privaten slik at du kan være hundreprosent tilstede i det du har foran deg. Det å bidra i andre sine liv mener jeg er utrolig viktig og noe alle budre strebe etter, men som Miss Norway tror jeg du trenger å strekke deg enda lengre.

Ei som er Miss Norway må være engasjert i lokalsamfunnet, og gi tilbake. Du må jobbe for å gjøre en forskjell i andre sine liv og møte mennekser der de er. Ved å bidra i frivillighet og jobbe for dine hjertesaker aktivt kan du utrette mye for mange enkeltmennekser, men også kollektivt. Det er viktig å tenke på de signalene man sender gjennom alle handlinger man gjør, og ei som er Miss Norway er en offentlig person som mange ser opp til - derfor er det viktig å være sterk. 

Det jeg mener med å være sterk, har egentlig mye med selvinnsikt å gjøre. Du må kjenne egne begrensinger og handle etter muilig noe større enn deg selv. Ta valg som er gode for de som følger deg, og de du brenner for, men mulig ikke det du har mest lyst til å gjøre akkurat da. Det er en balansegang i livet som offentlig person som er vitkgi å ta stilling til.  

Eleganse og skjønnhet

Det er en skjønnhetskonkurranse, men det fokuset på utseende er ikke det der kanskje var for 40 år siden. Du skal være et sunt forbilde som tar vare på kroppen din. Du skal være trygg på deg selv og være stolt av den du er. Alle er a work in progress og vi kan alltid forbedre oss. Å leve en livsstil som er forenelig med hva som får kroppen til å fungere optimalt og ikke være redd for å vise seg frem. Alle har en kropp, og det er viktig å fokusere på hva man gjøre for å ha en sunn kropp som vil vare lenge. Så jeg mener da at man må promotere en livsstil der fysisk aktivitet, næringsrik mat og rutiner for hvordan ta godt vare kroppen er essensielt som Miss Norway. 

Dette er i hvertfall noen av mine tanker rundt hva denne konkurransen prøver å finne av representant. Det finnes mye mer å si om det, men det går så mye over i hverandre. Kort sagt letter de etter en rollemodell, og perioden man er med i konkurransen bruker man på å vise hvem man er til dommerne og folket. Selv tror jeg at det viktig at de aktiviteter man gjør i konkurransen er gjennomtenkt, og ikke kun for poengene. Det er det genuine engasjementet dommerne letter etter, i hvert fall det er det jeg selv ville ha prøvd å finne i finalistene. Den personen man mener kunne gjort en forskjell i mennekser liv, være en trygg og god representant av Norge i utlandet og noen man ønsker å være sammen med og som gjør at du føler deg sett. 

Hva trodde du konkurransen handlet om? Eller til dere andre finalister, mener vi det samme? :D 

- Miss Angie 


Stem på meg som Miss Norway 2021

Når du stemmer på meg, velger du å støtte en finalist som jobber for bærekraftig utviking, hjelper barn og ungdom med lese- og skrivevansker, inpirasjon for unge jenter til teknisk utdannelse og en aktiv dame i frivillighet med eldre. 

Vil du støtte meg i konkurransen hadde jeg satt stor pris på om du ville stemme på meg en gang; 

Send MISSU 2 til 2401

Trenger du hjelp med markedsføring eller en modell for dine produkter eller tjenester?  Du finner kontakt detaljene mine nedenfor. 

Telefon 99564340 Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. FacebookMiss Angelika Instagram@angiecdk

Smertefull catwalk trening
Hjelper på blodsirkulasjonen og huden.

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på