fbpx

google_ad_client= "pub-888888888888"; google_ad_slot = "8888888888"; google_ad_width = 468; google_ad_height =60;

Hvem er Kjersti Nicole?

Hvem er Kjersti Nicole?

Vel, vi har jo fått litt igjennom hvem jeg er som person, litt om hva jeg gjør. Men det jeg også vil fortelle dere litt om nå er hva jeg driver med for tiden - karriæremessig.

Jeg har alltid vert en krativ sjel, sær, og noe utenom det vanlige. Jeg tør å skille meg ut og er ikke redd for å hoppe rett i det når det er noe jeg ønsker. Med årene har jeg lært at ikke det altid er det beste, og at man må akte seg litt. Uansett hvilken del man velger så kommer det no godt med det - og det er hva jeg velger å ha fokus på: det gode!

Og når jeg sitter her foran Mac'en på arbeidsplassen min så tenker jeg over stillingen min, og hvorfor jeg ikke har gjort dette før.
Som ung får man et stort press på seg til å prestere. Man skal holde tritt med andre i klassen din på skolen, du skal lære det på samme måte som alle andre, og da skal det sitte. Dette kan være problematisk når alt skal gå etter en a4 løsning som rett og slett ikke passer for alle, og da skjønner jeg veldig godt at folk stusser på hva de ønsker å gjøre videre etter ungdomsskolen. Det var nettop der jeg endte opp.

Etter en del år så fant jeg ut hva jeg ville - jeg ville skape noe flott, vakkert og fascinerende, og noe gjerne utrolig sært.
Slike ting som kan sitte i hjernebarken i flere dager, uker og kanskje måneder.

Det er hva jeg gjør nå. Jeg går i praksis som grafisk designer og web, fordi at det er det jeg har putlet med som hobby i flere år og synes er kjempeartig, og nå er jeg faktisk på vei til å lære meg dette på en måte som gjør at jeg kan jobbe med det og virkelig levere.

Spørsmålet er: når er jeg klar til å levere?
Vedlagt ser du et foto jeg har putlet med i en times tid etter noe opplæring. Dette var, en helt vanlig person.
Ikke profesjonelt materiale akkurat, men jeg er på god vei fra å bruke de mest grunnleggende verktøyene som jeg er veldig kjent med, til noe mer 'avansert'.

Wondering how i take care of my eyelashes?
Idag har jeg startet forberedelsene for fult!

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
google_ad_client= "pub-888888888888"; google_ad_slot = "8888888888"; google_ad_width = 468; google_ad_height =60;
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på