fbpx

Hvordan alltid få bra bilder 6

Hvordan alltid få bra bilder 6

Instagram@angiecdk FacebookMiss Angelika PortifolioAngelikacdk.com

Ønsker du ta bilder av deg selv eller venner, å få dette til å bli fantastisk hver gang? Jeg har noen enkle tips og triks du kan huske på for å komme i gang. Jeg prøver å forklare alt på en måte du ikke trenger å ha kunnskap om posering, fotografering eller komposisjon på forhånd. Dette er ting jeg har lært på den harde måten eller studert og deretter brukt i håndverket mitt som modell. Dette er en bloggserie som vil gi deg råd!   


Ikke legg armene flatt mot kroppen

Jeg bryr meg ikke om hvor små armene dine er, hvis armene er flate mot kroppen din og du vender mot kameraet, vil kameraet bare få dem til å se større ut enn de er! Vri armene bort fra kameraet og bøy dem for å skape litt plass. Å skape plass er en av tingene som gjør et bilde veldig tiltalende for betrakteren.

Når du har armen din inntil kroppen din blir armen klemt mot deg, og de blir den bredere, naturlig nok. Hvis man tenker på å prøve å skape litt luft mellom seg selv og armen vil du kunne unnå dette. Dette gjelder jo så klart beina også, men da heller ikke klemme de inntil en stole eller annet. 

Det er også noen med fordel kan stramme musklene i armen for noen visse type bilde, gjerne fitness eller sporty bilder for en reklame, for å få mer definerte armer. 

Det er mye forksjellige triks, og den beste måten å lære på er å prøve - ta bilde - se på bilde og så gjør du justeringer. Jeg har også hatt mye hell med å filme meg selv når jeg øver på posering, da får du jo se det fotografen eller de som ser på ser. Dette kan vøre utorlig hjelpsomt!

 - Angelika Catharina

Trenger du hjelp med markedsføring eller en modell for dine produkter eller tjenester, finner du kontakt detaljene mine nedenfor. 

Telefon: 995 64 340
Instagram: @angiecdk
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Nettside/portifolio: www.angelikacdk.com

Obs: Bare så det er sagt det ikke er noe som er vakrere enn noe annet, ettersom skjønnhet er i øynene til betrakteren. Dette er ikke å si at du ikke er vakker slik du er, og at vi ikke skal akseptere kroppen vi ser i speilet. Disse tipsene og triksene er ment å være nyttige for hvordan du kan få frem det beste i oss, bli mer trygg på utseendet vårt og faktisk slutte å være redd for bilder. Å få et godt bilde av deg selv kan endre måten du ser på deg selv, i det minste gjorde det for meg. Jeg hatet å bli tatt bilder av og følte elv alltid så “uggly” ut. Dette har endret seg, men mest fordi jeg lærte meg verktøy for å være mer selvsikker og ha noen triks for å få meg til å se fantastisk ut. 

Solfylt sommeravslutning
Recordet podkast med Dystleksi Norge

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på