fbpx

hvordan alltid få bra bilder 8

hvordan alltid få bra bilder 8

Instagram@angiecdk FacebookMiss Angelika PortifolioAngelikacdk.com

Ønsker du ta bilder av deg selv eller venner, å få dette til å bli fantastisk hver gang? Jeg har noen enkle tips og triks du kan huske på for å komme i gang. Jeg prøver å forklare alt på en måte du ikke trenger å ha kunnskap om posering, fotografering eller komposisjon på forhånd. Dette er ting jeg har lært på den harde måten eller studert og deretter brukt i håndverket mitt som modell. Dette er en bloggserie som vil gi deg råd!   


Forleng dine lemmer

Sitter du med beina samlet gjør ikke at du ser best mulig ut. Hvis du kan strekke dem ut og stikke dem under, lager du flotte kurver og gir lengde til kroppen din. Men prøv å unngå å ha beina sammen, da det får dem til å se større ut. Man kan tenke sånn at hvis du tar opp mer plass i bildet, vil du se mindre ut da kroppen ikke ser ut som en stor del. Videre er lage lemmer fint på bilder, og det er da viktig at man viser de frem. 

Tips er å ha beina litt mot linsa, da ser de ekastra lange ut. 

 - Angelika Catharina

Trenger du hjelp med markedsføring eller en modell for dine produkter eller tjenester, finner du kontakt detaljene mine nedenfor. 

Telefon: 995 64 340
Instagram: @angiecdk
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Nettside/portifolio: www.angelikacdk.com

Obs: Bare så det er sagt det ikke er noe som er vakrere enn noe annet, ettersom skjønnhet er i øynene til betrakteren. Dette er ikke å si at du ikke er vakker slik du er, og at vi ikke skal akseptere kroppen vi ser i speilet. Disse tipsene og triksene er ment å være nyttige for hvordan du kan få frem det beste i oss, bli mer trygg på utseendet vårt og faktisk slutte å være redd for bilder. Å få et godt bilde av deg selv kan endre måten du ser på deg selv, i det minste gjorde det for meg. Jeg hatet å bli tatt bilder av og følte elv alltid så “uggly” ut. Dette har endret seg, men mest fordi jeg lærte meg verktøy for å være mer selvsikker og ha noen triks for å få meg til å se fantastisk ut. 

Snart bobil ferie
Endeliiig!

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på