fbpx

Hvordan beholde på leppestift hele dagen?

1

Stemme? MISSU 2 til 2401 Instagram@angiecdk FacebookMiss Angelika PortifolioAngelikacdk.com

Når du er ute på farten hele dag, på møte eller en date, er hvordan leppestiften ser ut det siste du vil tenke på. Her har jeg samlet noen tips som gjør at du får leppestiften til å se like fresh ut hele dagen.

1. Eksfolier og tilfør fuktighet

Det er viktig å skrubbeleppene dine, her kan du bruke en sukkerskrubb. Jeg har skrevet et blogginnlegg om dette tidliger, så her en oppskrift på hjemmelaget skrubb. Etter du har påført skubben lar du den sitte på en 5 minutter så fjerner du den med en fuktig klut. Etter skrubb bruker du en fuktgivende lepebalsam. Det kan du godt gjøre i to runder, så det trekker godt inn i leppene.

2. Prime leppene dine

Før du bruker leppestift er det lurt å bruke en primer. Dette bidrar til at leppestiften sitter bedre og vil samtidig gi mer farge. Det er ikke en nødvendighet å bruke primer, men det vil gi et bedre sluttresultat.

3. Liner gjør at fargen ikke falmer

Bruker du lipliner riktig vil det gjøre gi en illusjon av fyldigere lepper. Å det bidrar til å leppestiften holder seg på plass. Du kan godt bruke liplineren til å fylle inn litt på leppene som da blir under leppestiften. Det lager mer dybde i fargen og den holder lenger.

4. Påfør farge i flere lag

Flytende leppefarger er enkle å påføre, tørker ikke ut leppene. Å det gir myke lepper som varer, men ofte må du da gjenta påføringen flere ganger i løpet av dagen. Vil du ha en leppestift som sitter hele dagen kan det lønne seg å få for en matt farge. Først påfører du leppestiften, tørk av overflødig farge og gjenta til ønsket farge. Vil du har mer glas kan du bruke en lipgloss over. Den vil også sitte bedre på over den matte leppestiften.

5. Sett med pulver

Sett leppefargen din med et gjennomsiktig pulver. Det er viktig å ikke bruke for mye, da kan leppene fremstå som kakete. Setter du leppefargen din med pulver slipper du fargen overføres på eksempel drikkeglasset ditt.
Har du veldig tørre lepper burde du unngå å sette fargen med pulver. Da dette vil gi deg enda tørrere lepper.

Håper dette var nyttig for deg! 

- Angelika Catharina


Stem på meg som Miss Norway 2021

Når du stemmer på meg, velger du å støtte en finalist som jobber for bærekraftig utviking, hjelper barn og ungdom med lese- og skrivevansker, inpirasjon for unge jenter til teknisk utdannelse og en aktiv dame i frivillighet med eldre. 

Vil du støtte meg i konkurransen hadde jeg satt stor pris på om du ville stemme på meg en gang; 

Send MISSU 2 til 2401

Trenger du hjelp med markedsføring eller en modell for dine produkter eller tjenester?  Du finner kontakt detaljene mine nedenfor. 

Telefon 99564340 Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. FacebookMiss Angelika Instagram@angiecdk

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Jeg lærer alltid
Hva er skjønnhet?

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på