fbpx

Hvordan eksfoliere leppene?

CoverfotoBlogg-13

Stemme? MISSU 2 til 2401 Instagram@angiecdk FacebookMiss Angelika PortifolioAngelikacdk.com

Å eksfoliere leppene dine hjelper til med å holde leppene dine sunne og friske. Men det er viktig å vite hvordan du skal eksfoliere leppene ordentlig slik at du ikke forårsaker skade. Skadde eller tørre lepper kan være et resultat av været, f.eks. UV-stråling fra sol eller kulde, feil pleie eller stress. Å unne seg en eksfolierende behandling en eller to ganger i uken vil bidra til å rense leppene dine slik at de holder seg friske og du slipper såre, tørre lepper. Å eksfoliere betyr å fjerne døde hudceller. 

Hvordan gå frem?

Hvordan du eksfoliere leppene dine er ikke så vanskelig, men det er viktig at du passer på at leppene dine er rene av sminke før du begynner.

1. Vask leppene og ha de rene for sminke

2. Eksfolier leppene forsiktig med en tannbørste eller en scrub for å få vekk død hud.

3. Bruk en leppepomade med SPF-faktor etter for å tilføre fukt og beskytelse. Dette er spesielt viktig etter du har eksfoliert leppene. Det er fordi du da har fjernet et hudlag og leppene vil være mer sensitive for lys. 

Fordeler av å eksfoliere leppene

Om du er usikker på om du burde eksfoliere leppene dine, så er svaret ja. Du bør skrubbe leppene dine en eller to ganger i uken for å opprettholde myke, smidige og sunne lepper. Det er flere fordeler ved å eksofliere leppene, men det er også viktig og ikke "over do it". Du må gi leppene muligheten til å bygge opp huden igjen. Når du eksfolierer bidrar du til økt blodsirkulajson, og dette fremmer celleregenerering. Men som med trening, bryter du ned musklene for ofte vil de ikke klare å bygge seg opp mellom gangene når du ikke tar lange nok pauser. Hvis du eksfolierer leppe dine vil det også bidra til å:

1. Fjerne tørr hud
2. Leppene holder seg myke og glatte
3. Leppestiften holde på lengere og ser penere ut.
4. Å skrubbe leppene dine kan forhindre dehydrering av leppene som kan forårsake hevelse, blødning, tørrhet eller sprekker.

Lag egen skrubb

Å lage en enkel leppeskrubb er ikke vanskelig. Du trenger kunn sukker og honning. Blad én tskje honning med to t-skjeer med sukker. Sukker er en effektiv og naturlig skrubb, men det er viktig at du ikke er for hard mot leppene da du skrubber. Sukker er "skarpt", slik at du ikke kutter leppe opp. 

- Angelika Catharina


Stem på meg som Miss Norway 2021

Når du stemmer på meg, velger du å støtte en finalist som jobber for bærekraftig utviking, hjelper barn og ungdom med lese- og skrivevansker, inpirasjon for unge jenter til teknisk utdannelse og en aktiv dame i frivillighet med eldre. 

Vil du støtte meg i konkurransen hadde jeg satt stor pris på om du ville stemme på meg en gang; 

Send MISSU 2 til 2401

Én stemmer koster 20kr.

Trenger du hjelp med markedsføring eller en modell for dine produkter eller tjenester?  Du finner kontakt detaljene mine nedenfor. 

Telefon 99564340 Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. FacebookMiss Angelika Instagram@angiecdk

Mange spennende prosjekter
Takknemlig

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på