fbpx

Hvordan ta vare på huden?

CoverfotoBlogg-1_20210809-041144_1

Stemme? MISSU 2 til 2401 Instagram@angiecdk FacebookMiss Angelika PortifolioAngelikacdk.com

Frisk og glødene hud er noe vi alle vil ha, men det er mange faktorer som spiller inn på hvordan huden din har det. Huden er det største organet vi mennesker har, ja, det er et organ. Det er også det viktigste organet vi har, da dette beskytter alt inni oss mot omverdenen. Hvis du ikke tror meg - sjekk ut denne lenka.

Det jeg mener er mest avgjørende for huden er hva du putter inn i kroppen din, altså kostholdet ditt. Videre er rikelig med søvn og gjevnning fysisk aktivitet også viktig. Videre er vi mennsker bygget opp av 70% vann, slik at å få i seg minst 2,5 liter vann daglig vil også ha en god effekt.

Mine top tips for frisk hud

Nok søvn

Du må sove nok, hver natt, gjevnlig. Man kan ikke "ta igjen" søvn og det er viktig å ha gode rutiner for å sove nok. Hvor mange timer man trenger å sove hver natt er forskjellig fra person til person, men god tommelfinger regel er å sikte seg inn på 7-8 timer. For meg er 8 timer perfekt, for deg kan 6 timer være nok. Dette er noe du må ekprimintere litt med og finn ut av, bestem deg for et søvmønster og hold deg til den i noen uker - føler du det sliten og trøtt, da trenger du mest sannsynligvis mer søvn.

Drikk vann

Ikke forvent resultater i mårra. Kroppen trenger tid til å tilpasse seg og det tar tid og regelmessighet for å oppnå de resultatene man ønsker. Akkurat som alt annet her i verden. Drikk rikelig med vann, en god indikatro på at du drikker altfor lite vann er å se hvordan farge tisset ditt har. Er det mørkt, drikker du for lite. Du må drikke nok vann hver dag og ikke drikke for mye vanndrivene, slik som kaffe og alkohol.

Beskytelse i sola

Mange jeg kjenner tenker det ikke ser så farlig med sol, og derfor dropper de solkremen... Man kan ikke tvinge noen til å beskytte seg, så jeg oppfordrer alle til å sjekke ut Mine 10 tips til trygg brunnfarge.

Kosthold

Tenker du over hva du putter i deg? Sånn som er det mye prosisert mat, lite grønt og kanskje mye salt? Dette vil ha en effekt på huden din. Jo "renere" produkter du putter inn, jo "renere" blir du. Det er mye unnødvenidg som man får i seg når man spiser prosisert mat. Det er lurt å prøve å kutte ned på det. Samt i ferske grønnsaker er det mye mineraler og vitaminer som er viktig for at kroppen skal være i balanse og har nok byggesteiner for å bygge celene i kroppen.

Fysisk aktivitet 

Trening øker blodsirkulasjonen, og dermed næringstilførselen til huden, noe som hjelper produksjonen av kollagen, altså det proteinet som gjør huden smidig, fast og elastisk. Når du svetter kvitter du det med avfallstoffer, så jeg sverger til badstue også. Men det er for mange grunner, mest for det er digg. 

Når du trener slipper du fri endorfiner i hjernen (lykke følelse) og lykke er viktig for at man ikke skal være spent i kroppen. Fysisk aktivtet hjelper på spenninger og låsninger, og stress...

Stress

Stress påvirker kroppen utrolig mye og jeg har selv erfart at stress går utover helsa. Noen hudsykdommer, som psoriasis, eksem, og vitiligo, kan forverres ved stress. Det å ta seg tid til å slappe av og være uten distraksjoner er viktig. Ikke miste helt hodet og bare kjøre på. Stress er vanskelig å styre, men det beste måten jeg veit om er trening og fysisk aktivitet. 

Hva gjør du for å ta vare på kroppens største organ?

- Miss Angie 


Stem på meg som Miss Norway 2021

Når du stemmer på meg, velger du å støtte en finalist som jobber for bærekraftig utviking, hjelper barn og ungdom med lese- og skrivevansker, inpirasjon for unge jenter til teknisk utdannelse og en aktiv dame i frivillighet med eldre. 

Vil du støtte meg i konkurransen hadde jeg satt stor pris på om du ville stemme på meg en gang; 

Send MISSU 2 til 2401

Trenger du hjelp med markedsføring eller en modell for dine produkter eller tjenester?  Du finner kontakt detaljene mine nedenfor. 

Telefon 99564340 Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. FacebookMiss Angelika Instagram@angiecdk

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Fotoshoot med finalekjolen!
Catwalk, finale og ferie

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på