fbpx

Hvorfor meldte jeg meg på?

Hallo vakre!

Jeg kom på forleden at jeg faktisk ikke har skrevet noe om hvorfor jeg valgte å melde meg på Miss Norway 2021. Så derfor tenkte jeg at det var passende å gjøre det nå. Jeg har alltid vært ei jente som har hatt mye på hjertet, og har aldri vært redd for å si hva jeg mener, og har aldri vært redd for å skille meg ut. Jeg er ei jente med bein i nesa, og vet godt hva jeg vil. Noe som er utrolig viktig for meg, er å stå opp for seg selv og for andre. Jeg engasjerer meg i vanvittig mye, og har sterke meninger. En av hovedgrunnene til at jeg meldte meg på denne konkurransen er fordi jeg vil representere Norge og være et sunt forbilde for både unge og voksne. Jeg vil være den som bidrar og engasjerer andre mennesker, og delta i det som betyr noe. Ønsket om å gjøre en forskjell har vært stor. Å være en forskjell i samfunnet vårt. Jeg vil representere Norge som et land hvor det skal være plass til alle, og at alle er en del av fellesskapet. Jeg ønsker at alle skal kjenne på følelsen av tilhørighet, og at ingen skal føle på det å bli eksludert basert på legning, kjønn, hudfarge eller tro. Jeg vil være med å jobbe for at alle skal oppleve å bli inkludert, og at ingen havner utenfor fellesskapet.

Jeg har stadig drømt om å være et forbilde for andre. Ikke bare hvilket som helst forbilde, men et sunt forbilde. Men hva er egentlig det? I mine øyne er et sunt forbilde en person som er ærlig, som velger sponsorer med måte og en person som engasjerer seg i det som betyr noe. Det å være et forbilde betyr ikke at man ikke har lov til å gjøre feil, for det er umulig. Vi er alle mennesker. Selv sunne forbilder kan gjøre feil, det handler bare om hvordan du velger å håndtere feilene i ettertid. Det er det som betyr noe, hvordan man takler det. 

En annen grunn til at jeg meldte meg på Miss Norway konkurransen er at jeg ville steppe ut av komfortsonen min, og ville prøve noe nytt. Jeg ville rett og slett gjøre noe jeg egentlig ikke turte. Jeg tenker at det å steppe ut av komfortsonen, er en viktig del av utviklingen vår. Dersom vi alltid hadde forblitt i den lille bobla vi synes er så behagelig hadde vi ikke kommet oss noen vei. Jeg tror på at vi utvikler oss når vi utfordrer oss selv. Og det at jeg får møte mange nye mennesker er et stort pluss, for da får jeg utvidet nettverket mitt. Det er spesielt viktig nå som pandemien herjer verden rundt, for hverdagen er jo ikke som før. Det er vanskeligere å utvide nettverket sitt ettersom hverdagen domineres av hjemmeskole, hjemmekontor og hjemmetrening. 

Og sist men ikke minst, meldte jeg meg på konkurransen fordi jeg elsker å samarbeide med ulike mennesker gjennom oppdrag som photo shoots, catwalks og filming. Ikke bare er det lærerikt, jeg stortrives med det! Det er godt å kjenne på følelsen av å få til noe, og det er alle helt avhengige av for å trives med seg selv. Mestringsfølelse er unik. 

Noe av det jeg liker med konkurransen i Miss Norway er at vi får fremme en god sak. Jeg er opptatt av å hjelpe mennesker som har behov for det, og er det noe som står hjertet mitt nær, er det kreftsyke mennesker. Jeg har selv opplevd å miste min kjære mormor til den forferdelige sykdommen, og fikk være vitne til hvor mye hjelp den enkelte faktisk har behov for når de er rammet av kreft. Jeg elsker å glede andre, og ønsker å være til god hjelp når noen skulle trenge det. 

Tusen takk for oppmerksomheten! Jeg håper at alle får en super fin uke, hang in there. For å følge med på meg videre, sjekk ut Facebook siden min, eller Instagram profilen min.  

Dersom du ønsker å sponse meg, ta gjerne kontakt med meg på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Silje♥

 

Forberedelser til fotoshoot
Ting jeg vil gjøre før jeg dør, del 1
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Kristin Elise Schade på tirsdag 19. januar 2021 16:31

Superfint innlegg, Silje! Du er sterk, rå og bra, med mye godt i deg (skulle skrive hjerte, men det går ikke, så du får et i stedet hahah)

1
Superfint innlegg, Silje! Du er sterk, rå og bra, med mye godt i deg (skulle skrive hjerte, men det går ikke, så du får et :) i stedet hahah)
Silje Hjertø Brunvær på tirsdag 19. januar 2021 16:33

Tusen hjertelig takk fine, råe Kristin! I lige så

1
Tusen hjertelig takk fine, råe Kristin! I lige så:D

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2022

Du kan nå melde deg på til Miss Norway 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på