I toppen

Hei! Håper alle nyter ferie og finværet like mye som meg. Jeg er så heldig at jeg har fått bruke noen av mine feriedager på hytta sammen med familien min i Helgeroa. Det er ikke mye som slår norsk sommer ved sjøen, men nå er det derimot jobb i Oslo og innspurten på konkurransen som står for tur!

Før jeg vendte nesa tilbake til Oslo var jeg så heldig å få besøk av og bli intervjuet av Østlands-Posten. Jeg er kjempe fornøyd med artikkelen, og er du interresert i å ta en titt kan du lese den her (for abonnenter).

Håper alle som en vil ta seg tid til å gi meg en stemme eller to! Dette kan du gjøre ved å sende MISSU 13 til 1963 (10,- per sms)

Foto: Nils-Erik Kvamme

Vil du bli min samarbeidspartner/sponsor?
Kontakt meg på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg meg på:

Instagram: nicolestia
Snapchat: nicolestia
Facebook: nicolemissnorway

Gi stjerner til dette innlegget:
Ny sponsor - Diamant klinikk
Kjære fremtidige arbeidsgiver
 

Kommentarer

Ingen kommentarer
Påmelding for 2019 er i gang

Påmelding til Miss Norway 2019 er full gang etter at semifinaleuttaket for 2018-sesogen er gjennomført. Vi gleder oss til å se din påmelding. Det er lurt å følge med på årets deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på.

Beste hilsener fra Kaja Caroline Kojan, Miss Norway 2017

Logg inn

Meld deg på