Ikke en helt vanlig dag! :)

 

Hei alle sammen! :-) 

Jeg har meldt meg på Miss Norway 2017 og dette er et sterkt øyeblikk i livet mitt! Jeg kan helt ærlig si at uansett hva som skjer videre etter dette, vil livet mitt være forandret! Et skikkelig vendepunkt i mitt liv og jeg håper virkelig på å dele det med dere. 

Jeg vil først begynne med å fortelle litt om meg selv:

Jeg er en 22 år gammel kvinne som ble født i Trondheim, men har bodd en del år i Spania under oppveksten. Nå bor jeg i Buskerud og er klar til begynne på bachelor i visuell kommunikasjon. Det å kunne vokse opp i flere land har gjort meg til en meget ressurssterk person og ikke minst gitt meg styrke. Det er lite jeg er redd for å gjøre og jeg har skjønt at det er en plass i samfunnet, ja hele verden, for meg også. Jeg har vokst opp i en givende, musikalsk, dyre-elskende familie og vi har aldri vært redd for å vise hvem vi er. Vi har hatt åpne dører: Jeg har blitt lært opp til å hjelpe alle mennesker som trenger hjelp - uansett situasjon. Slik er det hjemme hos meg nå også. Jeg kan vel si at jeg er voksen for min egen alder og det er jeg stolt av! 

Jeg føler meg ganske heldig, for jeg er kunnskapsrik og har beina plassert innenfor "flere kategorier."

  • Jeg er musikalsk: Jeg lærte å spille gitar da jeg var 7 år og siden har jeg lært barn- og unge å spille. Jeg synger, spiller keyboard, bass og har spilt en del trommer også.
  • Jeg er en kreativ og artistisk person: Jeg tegner, maler, syr og designer klærne mine og jeg elsker å leke med makeup.
  • I tillegg er jeg veldig kommunikativ og uttrykksfull: Jeg skriver artikler om skjønnhet, helse, nyheter og kultur for norske og utenlandske aviser/magasiner, jeg skriver noveller og dikt og jeg elsker å lære bort/videreformidle informasjon.  
  • I begynnelsen av 2016 skrev jeg steg-for-steg boken "Natural Beauty for Belles." Den handler om hvordan man fremhever naturlige trekk ved bruk av 100% naturlige og økologiske produkter. I boken lærer man oppskrifter for hele kroppen.
  • Jeg er opptatt av helse: Fordi jeg har vært uheldig med kortene jeg ble utdelt tidlig i livet har jeg på fritiden lest medisinske bøker og jeg kan mye om alternativ medisin, sykdomslære, anatomi og ernæring. Til slutt er kroppen og helsen vår det eneste vi har og det er livsviktig å lære dette så tidlig som mulig. 

Jeg brenner også for mye, blant annet dyrs rettigheter, å støtte kreftforeningen, flyktningehjelp og det å fremme vestibulære sykdommer - Jeg er fast månedlig giver til diverse organisasjoner. Jeg støtter kreftforeningen fordi familien har mistet altfor mange mennesker til kreften og det er utrolig viktig at vi bidrar til å finne og utvikle effektive behandlinger og kurer. Det er viktig å tenke at det én dag faktisk kan ramme en selv. 

Grunnen til at jeg ønsker å vinne Miss Norway er fordi at de kommende generasjoner trenger gode rollemodeller og jeg vet at jeg er en sterk kvinne de kan se opp til. Jeg ønsker å vise alle sammen hvor viktig det er å ta sin plass i verden. Ikke være redd for å stå frem og vise hvem man er. 

Jeg er fullt klar over at det er en klisjé å si, men alle vi påmeldte i Miss Norway har én ting til felles: Vi er alle gode rollemodeller som vil gjøre Norge og ikke minst, hele verden til et bedre sted. Vi er av de sterke og vi vet hva vi vil! 

 

Derfor ønsker jeg med dette alle påmeldte meget lykke til og jeg håper vi sees! <3

PS! Klærne på bildene har jeg selv sydd :-)

H.L. Williams 

 

JEG SKAL REPRESENTERE NORGE I TOKYO
Bilder av vinnere i Miss Norway

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2020

Påmelding til Miss Norway 2020 er i gang. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på