fbpx

Intenst kurs

CoverfotoBlogg2

I går hadde vi et åtte timer kurs sammen med Miss Norway, holdt av Knut Yrvin. Kurset var online over video, med mye deltagelse fra oss jentene. Det var krevende åtte timer der man hadde fult fokus hele dagen. Vi fikk opp spennende diskusjoner og fikk besvart våre spørsmål. Kurset handlet om konkurransen, veien videre, pressen og så klart litt om ting vi må være se opp for. Det er nemlig slik at det så klart finnes mennesker der ute som ønsker å utnytte jenter i slike konkurranser, der de utgir seg for å være noen som kan hjelpe deg med diverse.

Kurset var utrolig lærerikt og oppklarende i forhold til hva som vi må gjøre for å kvalifisere oss for finalen. Føler jeg er mer klar for hva som kommer i tiden fremover. Dagen i dag har gått med til å gå igjennom kurset igjen, for å sikre at jeg har fått med meg det som er viktig. Og det er ikke lenge siden jeg var student, og repetisjon er utrolig viktig for variglæring.

Det beste med dagen i går var å kunne møte de andre jente, i hvert fall de som var på kurset samme dag. Tror vi kan bygge et sterkt og solid lite samfunn sammen og hjelpe hverandre opp og frem. Det er flere jenter med i konkurransen, gleder meg til å bli jenter med de også. Var utrolig gøy å bli bedre kjent med Knut også, som forøvrig har bursdag i dag! Hurra for deg!

Takk for gårsdagen og ser frem mot de neste aktivitetene. Følg med videre på ferden mot Miss Norway 2021. 

- Angelika Catharina

Trenger du hjelp med markedsføing eller en modell for dine produkter eller tjenester, finner du kontakt detaljene mine nedenfor. 

Telefon: 995 64 340
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Nettside/portifolio: www.angelikacdk.com

Cover fotografi av Bruno Domingues

Avis innslag Namdalavisa
Foredrag om psykisk og mental helse Fontenehuset S...

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på