fbpx

Intervju i mårra

CoverfotoBlogg-13

I morgen skal jeg ha intervju med Østlendingen. Snakket med en utrolig hyggelig mann i dag, og han synes min deltagelse i Miss Norway 2021 var en sak de ville skrive om. Familien min kommer fra Flisa og Solør, og har fortsatt familie der. Er på besøk iblant, men det blir altfor lite i disse dager. Så nå blir helle besøkene byttet ut med telefonsamtaler eller videosamtaler. Er veldig familiekjær og liker godt å skravle på telefonen med bestemor.

Østlendingen dekker nyheter på Østlandet, men mest fra Elverum, Flisa, Våler og Trysil. Hvis du vil ta en titt på lokalavisen, bare klikk her. Legger ut intervjuet med en gang det er i trykk!

- Angelika Catharina

Trenger du hjelp med markedsføring eller en modell for dine produkter eller tjenester, finner du kontakt detaljene mine nedenfor. 

Telefon: 995 64 340
Instagram: @angiecdk
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Nettside/portifolio: www.angelikacdk.com

Bilder av Robert Johansson.

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Inspirerende kvinner
Nå venter vi i spenning

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på